Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Teoksen kesäkuulumisia

30.6.2019
Emmi

Mihin se kesäkuu oikein katosi? Onneksi kesää on vielä jäljellä, joten keskitytään nyt täysillä tähän hetkeen.  Heinäkuu hiljentää monet kaupungit, kun lomalaiset matkaavat mökeilleen, tai matkoille. Tästä syystä... Lue lisää »

Lomaterkkuja Wienistä

23.6.2019
Emmi

Terveisiä aurinkoisesta ja helteisestä Wienistä! Saavuimme tänne tiistai-iltana ja paluu kotiin koittaa huomenna maanantaina.  Lämpömittari on näyttänyt joka päivä piirua vaille 30 astetta, ja yötkin ovat lämpimiä. (Onneksi... Lue lisää »

Mikä ihmeen pikakampaus?

15.6.2019
Emmi

Kampaussesonki käy Teoksessa jälleen kuumana. Kesä on ihanaa juhlien täyttämää aikaa ja ilonpidosta halutaan ottaa kaikki irti. Erilaisia kampauksia on niin monta, kuin on asiakkaitakin. Myös itse juhlatilaisuus määrittelee hieman... Lue lisää »

Ilo irti kesästä

9.6.2019
Emmi

Se on kesä nyt! Valmistujaisviikonlopun hulinat on taputeltu ja osa on jo loikoilemassa lomilla. Pahimmat ruuhkat ovat helpottaneet liikkeissämme, joten aikoja löytyy jälleen hieman lyhyemmälläkin varoitusajalla. Lomalla on tarkoitus... Lue lisää »

Vaihtelua vaalennusaineelle

2.6.2019
Emmi

Moni olettaa, että ainoa keino saada hiukset vaaleammaksi, on tarttua vaalennusaineeseen. Aina näin ei kuitenkaan ole.  Vaalennusaineessa on puolensa. Jos lopputuloksesta halutaan todella kirkas ja perinteinen... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 14 Seuraava »