Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Annamme luvan rentoutua

19.5.2019
Emmi

Lyhyen ajan sisällä kaksi eri asiakastani on haukotellut makeasti tuolissani istuessaan. Molemmat ovat olleet siitä pahoillaan, ikään kuin se olisi huono asia, tai jopa loukkaavaa minua kohtaan. Sanoin kummallekin, että siinähän haukottelevat... Lue lisää »

Asiakaspalvelijan historia

12.5.2019
Emmi

Aloitin jälleen opiskelun työn ohella. Tällä kertaa havittelen johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. Vaikka koulutuspäiviä on ollut vasta yksi, olen jo virittäytynyt pohtimaan työelämää mahdollisimman monelta eri... Lue lisää »

Onko tukkasi idootti?

5.5.2019
Emmi

Olen päättänyt antaa äänikirjoille mahdollisuuden. Vaikka normaalisti liputan arkea helpottavan teknologian ja erilaisten näppärien äppien puolesta, kaipaan käsiini perinteistä paperisivuista kirjaa. Olen aina pitänyt lukemisesta, mutta en... Lue lisää »

Kävelevä käyntikortti

27.4.2019
Emmi

Olin tällä viikolla Helsingin Savoy-teatterissa ihailemassa Elvistä esittävää tribuuttiartistia, Dwight Icenhoweria, ja hänen showtaan. Ei ihme, että kyseinen mies on voittanut Gracelandissa Memphisissä järjestettävän Ultimate Elvis... Lue lisää »

Oletko tukiopetuksen tarpeessa?

21.4.2019
Emmi

Olen kuullut asiakkaiden voivottelevan omaa mämmikouraisuuttaan lukemattomia kertoja. Just ja just osataan tehdä perusponnari, mutta siihen se sitten jääkin. "En minä tätä koskaan mitenkään laita, kun en osaa. Pidän tätä aina samalla... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 13 Seuraava »