Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Työminä vs. minä

18.11.2018
Emmi

Elämä on silkkaa roolipeliä. Jokainen varmasti tiedostaa käyttäytyvänsä eri tavalla eri tilanteissa. Kotona löhöillään rennosti verkkareissa ja tukka sotkuisena. Nauretaan typerille vitseille ja tanssitaan vapautuneesti lempikappaleiden... Lue lisää »

Pidä itsestäsi huolta

11.11.2018
Emmi

Yksi tämän työn antoisimpia puolia ovat keskustelut, joita saan käydä asiakkaideni kanssa. Parhaimmillaan siinä syntyy oivalluksia puolin ja toisin, ja jos oikein hyvin käy, niin se saattaa olla pitkään kaivattu kipinä omien elämäntapojen... Lue lisää »

Teoksen pikkujoulut 2018

4.11.2018
Emmi

Tätä tekstiä kirjoittaa väsynyt, mutta onnellinen Helsingin liikevastaava. Vietimme eilen Teoksen pikkujouluja Helsingin liikkeessä yhdessä Jyväskylän tiimin kanssa. Ilta oli täynnä hyvää ruokaa, juomaa ja naurua. Olen äärimmäisen... Lue lisää »

Miksi kampaaja utelee?

24.10.2018
Emmi

Milloin olet viimeksi värjännyt hiuksesi? Värjäsitkö ne itse vai kampaamossa? Muistatko, oliko kyseessä kesto- vai kevytväri? Oletko vaalentanut hiuksiasi viimeisen kahden vuoden aikana? Millaisia muotoilutuotteita olet tottunut... Lue lisää »

Päättäväisiä askeleita eteenpäin

21.10.2018
Emmi

Teos on viettänyt tänä syksynä ensimmäistä vuosipäiväänsä! Mikäpä parempi ajankohta kilistellä kuohuvalla ja miettiä, miten paljon olemme saavuttaneet jo yhden vuoden aikana. Kahden liikkeen kokoinen ketjumme on asettanut perustuksensa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 8 Seuraava »