Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Tiimihengen ylläpitoa

24.3.2019
Emmi

Helsingin liikkeessä on perinteenä viettää joka vuosi Kevätjamboree-nimistä virkistysiltaa. Kokoonnumme porukalla juhlimaan talvikauden päättymistä, hyvin tehtyjä töitä ja ennen kaikkea tiimiämme. Eilen koitti jälleen päivä, jolloin... Lue lisää »

Täydellisyys on ansa

17.3.2019
Emmi

Minun täytyy myöntää teille (ja itselleni) jotain heti tämän tekstin alussa: tänään ei kirjoittaminen vaan tahdo millään sujua. Ajatukset ovat yhtä mössöä ja yksittäisistä lauseista on vaikeaa saada otetta. Mitä tahansa hevonkukkua... Lue lisää »

Kohti kirkasta kevättä

10.3.2019
Emmi

Sama juttu joka vuosi. Aurinko ilmestyy kuin tyhjästä pitkäpiimäisen ja pimeän talven jälkeen. Ikkunat pitäisi pestä, joka paikassa näkyy yhtäkkiä pölyä ja peilistä katsoo takaisin kulahtanut ja pipon alla nuutunut pehkopää. Harras... Lue lisää »

Uudet tekijät Teoksessa

3.3.2019
Emmi

Helsingin tiimiin on viime kuukausien aikana liittynyt kolme uutta jäsentä. Heidän taustansa ovat erilaisia, mutta intohimo tätä alaa kohtaan on yhtä vahva jokaisella. Uusien jäsenten etsiminen saattaa olla pitkäänkin jatkuva projekti... Lue lisää »

Keskity lomalla olennaiseen

25.2.2019
Emmi

Paluulento Kanariansaarten Fuerteventuralta saapui Helsinki-Vantaalle viime yönä puoli kahdelta. Nyt välttelen matkalaukun purkamista ja pyykkivuoren taltuttamista kirjoittelemalla tätä tekstiä ja käymällä läpi taakse jäänyttä ihanaa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 11 Seuraava »