Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Kun kampaaja sairastaa

11.8.2018
Emmi

Tämä viikko on ollut pitkä ja raskas. Ei siksi, että töitä olisi ollut liikaa. Töitä olisi kyllä ollut, mutta työkyvystä oli pulaa. Kesäflunssa iski vihdoin minuunkin ja pakotti sohvan pohjalle niiskuttamaan ihan liian pitkäksi aikaa... Lue lisää »

Miksi musiikilla on väliä?

5.8.2018
Emmi

En ole kuunnellut kotimaisten radiokanavien tarjontaa moneen vuoteen, satunnaisia automatkoja lukuun ottamatta. Minulta paloi käpy muka-pirteiden ja -hauskojen juontajien räkättämiseen, piinaaviin mainoksiin ja samojen ”hittibiisien”... Lue lisää »

Taidetta, inspiraatiota ja teoksia

29.7.2018
Emmi

Teos viittaa sanana moneen eri asiaan. Siitä tulee mieleen taide, kirjallisuus, tai musiikki. Jotakin, jonka eteen on nähty vaivaa ja joka syntyy luovuuden innoittamana. Jotakin, joka on tarkoitettu jaettavaksi muiden kanssa. Jotakin, joka... Lue lisää »

Hikisten kesäpäivien pelastus

17.7.2018
Emmi

Huh, hellettä! Koko viikon on taas saanut hermoilla, että pettääkö deodorantti, lässähtääkö tukka, onko sitä vettä nyt sittenkään tullut juotua tarpeeksi ja valuuko ripsarit pitkin poskia. Ylipäätään meikkaaminen tuntuu näin... Lue lisää »

Onko kampaajan kesäloma asiakkaan kauhu?

15.7.2018
Emmi

Suurin osa ainakin täällä päin maailmaa asustavista ihmisistä tuntuu olevan sitä mieltä, että kesä on vuoden parasta aikaa. Suomalaiset viettävät ison osan vuoden lomistaan näiden muutamien lämpimien kuukausien aikana. Osa pakenee... Lue lisää »