Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Hiuspohjan hyvinvointi, osa 2

27.5.2018

Viime tekstissäni kerroin hiuspohjan ihon ongelmista. Telkkarissa pyörivien mainosten perusteella ihmisiä huolettaa hilse, mutta tähän liittyy hieman väärinkäsityksiä. Edellisessä jutussa kerroin yleisimmistä hilseen aiheuttajista ja... Lue lisää »

Hiuspohjan hyvinvointi, osa 1

20.5.2018
Emmi

Kun opiskelin parturi-kampaajaksi vuosina 2009-2011 Tampereen ammattikoulussa, yksi kolmesta opettajastani oli voimakkailla mielipiteillä varustettu eläkeikää lähestyvä rouva. Hän iskosti minun ja luokkatovereideni päihin, että... Lue lisää »

Kesän hehkua hiuksissa

13.5.2018
Emmi

Viime päivinä olemme saaneet nauttia todella upeasta ja kesäisestä säästä! Aurinkoisten päivien innoittamana tein teille koosteen kesän hiusväritrendeistä, joita olemme tehtailleet liikkeessämme tiuhaan tahtiin. Voin kertoa, että... Lue lisää »

Tiimityö on parasta työtä

6.5.2018
Emmi

Vietimme eilen Helsingin liikkeen porukan kesken virkistysiltaa. Joimme kuohuvaa, nauroimme ja söimme illallista yhdessä ravintola Kujassa. Juttelimme menneestä ja tulevasta, kerroimme hauskoja muistoja kukin omasta elämästämme ja nautimme... Lue lisää »

Meikkimeininkiä

29.4.2018
Emmi

Olemme saaneet paiskia töitä oikein urakalla viime viikkojen ajan ja tahti tuntuu vain kiihtyvän. Ihana ja kauan odotettu kevätaurinko saa kämpän näyttämään pölyiseltä, ikkunat likaisilta ja hiukset nuutuneilta. Se tarkoittaa sitä, että... Lue lisää »