Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Miksi kampaaja utelee?

24.10.2018
Emmi

Milloin olet viimeksi värjännyt hiuksesi? Värjäsitkö ne itse vai kampaamossa? Muistatko, oliko kyseessä kesto- vai kevytväri? Oletko vaalentanut hiuksiasi viimeisen kahden vuoden aikana? Millaisia muotoilutuotteita olet tottunut... Lue lisää »

Päättäväisiä askeleita eteenpäin

21.10.2018
Emmi

Teos on viettänyt tänä syksynä ensimmäistä vuosipäiväänsä! Mikäpä parempi ajankohta kilistellä kuohuvalla ja miettiä, miten paljon olemme saavuttaneet jo yhden vuoden aikana. Kahden liikkeen kokoinen ketjumme on asettanut perustuksensa... Lue lisää »

Syksyn kuvasatoa

14.10.2018
Emmi

Oletko sinäkin huomannut muutoksen katukuvassa? Valon määrä vähenee päivä päivältä enemmän ja kasvit varastoivat kiireesti kallisarvoisen lehtivihreänsä talteen, tehden tilaa keltaisen ja punaisen sävyille, ja saaden aikaan upean... Lue lisää »

Kolmekymppisen makeover

7.10.2018
Emmi

Rakas ystäväni Anna täytti syyskuussa pyöreitä vuosia. Tälle tuoreelle kolmekymppiselle ikä ei kuitenkaan ole tuonut mukanaan kriisiä vanhenemisesta, vaan suhde omaan itseensä voi paremmin, kuin ehkä koskaan aiemmin. Yksien isojen kemujen... Lue lisää »

World In Color

30.9.2018
Emmi

Eilinen oli todella hauska päivä! Instagram-tiliemme seuraajat varmasti huomasivat, että osa porukastamme oli Helsingin Clarion -hotellissa Wellan järjestämässä World In Color -tapahtumassa. Kyseessä oli upea ja nimensä mukaan värikäs... Lue lisää »