Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Teoksessa on haku päällä

13.1.2019
Emmi

Hei, me rekrytään! Taas! Henkilöstömme on säilynyt Helsingin liikkeessä pitkään samana. Viimeisen vuoden aikana olemme kuitenkin kohdanneet muutoksen tuulia tiellämme ja siitä syystä olemme jo muutamaankin otteeseen käynnistäneet... Lue lisää »

Mikä ihmeen energiakoodi?

6.1.2019
Emmi

Osa teistä on varmasti huomannut liikkeissämme mainoksia energiakoodeista. Kyseessä on uusi keino palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjota heidän arkeensa hieman luksusta. Tämä sopii paremmin kuin hyvin konseptiimme, johon kuuluu... Lue lisää »

Muutoksen ikuinen tuska

30.12.2018
Emmi

Siivosin eilen vaatekaappini. Kenties lähestyvä vuodenvaihde inspiroi minua järjestelemään hyllyt, joissa tiesin lymyävän vaatteita, joiden kunnossa ei ole ollut kehumista enää pitkään aikaan. Järjestelen vaatekaappini suunnilleen kolme... Lue lisää »

Joulu on jo ovella

22.12.2018
Emmi

Joulu on taas, joulu on taas! Olen viime viikkoina keskustellut asiakkaideni kanssa eri tavoista viettää joulua. Tuntuu siltä, että väki jakautuu karkeasti yleistäen kahteen eri kastiin. Toiset pukevat ykköset ylleen ja kokoontuvat kauniisti... Lue lisää »

Mitä hiuksesi kertovat?

16.12.2018
Emmi

Me liputamme Teoksessa persoonallisuuden puolesta. Se on itse asiassa yksi ydinarvoistamme ja hyvästä syystä. Olen ennenkin blogijutuissani puhunut samasta aiheesta, sillä siitä saa revittyä näkökulmia joka lähtöön. Tällä kertaa pohdin... Lue lisää »