Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Etkö löytänyt aikaa?

24.5.2019
Emmi

Elämme kampaamoalan sesonkiaikaa. Kevät on vaihtunut (tai ainakin se on vaihtumassa) kesäksi ja tämä tietää valmistujaisjuhlia, lomia, häitä, festareita, tapahtumia ja kaikkea muuta ihanaa! Tästä syystä listamme ovatkin nyt enemmän... Lue lisää »

Annamme luvan rentoutua

19.5.2019
Emmi

Lyhyen ajan sisällä kaksi eri asiakastani on haukotellut makeasti tuolissani istuessaan. Molemmat ovat olleet siitä pahoillaan, ikään kuin se olisi huono asia, tai jopa loukkaavaa minua kohtaan. Sanoin kummallekin, että siinähän haukottelevat... Lue lisää »

Asiakaspalvelijan historia

12.5.2019
Emmi

Aloitin jälleen opiskelun työn ohella. Tällä kertaa havittelen johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. Vaikka koulutuspäiviä on ollut vasta yksi, olen jo virittäytynyt pohtimaan työelämää mahdollisimman monelta eri... Lue lisää »

Onko tukkasi idootti?

5.5.2019
Emmi

Olen päättänyt antaa äänikirjoille mahdollisuuden. Vaikka normaalisti liputan arkea helpottavan teknologian ja erilaisten näppärien äppien puolesta, kaipaan käsiini perinteistä paperisivuista kirjaa. Olen aina pitänyt lukemisesta, mutta en... Lue lisää »

Kävelevä käyntikortti

27.4.2019
Emmi

Olin tällä viikolla Helsingin Savoy-teatterissa ihailemassa Elvistä esittävää tribuuttiartistia, Dwight Icenhoweria, ja hänen showtaan. Ei ihme, että kyseinen mies on voittanut Gracelandissa Memphisissä järjestettävän Ultimate Elvis... Lue lisää »