Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Lasten hiustenleikkaus

10.2.2019
Emmi

Teos on koko perheen kampaamo ja meille ovat tervetulleita myös perheen pienimmät. Lasten hiustenleikkaus kuitenkin eroaa hieman aikuisten hiustenleikkauksesta. Tässä pienimuotoinen muistilista, jonka avulla voit varmistaa, että lapsesi kutrit... Lue lisää »

Hiusphjan hoito

2.2.2019
Emmi

Tämä talvi on jakanut mielipiteitä vahvasti. Toiset hyppivät kinoksiin innosta hihkuen ja roudaavat suksensa lähimmälle ladulle. ”Ihanaa, kun on kerrankin kunnon talvi!” Toiset taas huokaisevat aamuisin syvään ennen kuin kiskovat... Lue lisää »

Metallinhohtoa väreihin

27.1.2019
Emmi

Värihyllyihimme saapui tällä viikolla jotain todella säihkyvää: Illuminan Opal Essence -värit, jotka tuovat metallisen hohdon niin tummiin, kuin vaaleisiin hiuksiin. Illumina on Wellan värisarja, joka on tunnettu häikäisevästä kiillostaan... Lue lisää »

Asiakaspalvelun ytimessä

20.1.2019

Eilisen kanavasurffailun seurauksena törmäsin The Voice Of Finland -ohjelman uusimpaan kauteen. Uteliaisuuttani jäin hetkeksi kuuntelemaan, millaista tämän vuoden tarjonta on. Eräs kilpailijoista ajoi ammatikseen taksia ja kuvaili työtään... Lue lisää »

Teoksessa on haku päällä

13.1.2019
Emmi

Hei, me rekrytään! Taas! Henkilöstömme on säilynyt Helsingin liikkeessä pitkään samana. Viimeisen vuoden aikana olemme kuitenkin kohdanneet muutoksen tuulia tiellämme ja siitä syystä olemme jo muutamaankin otteeseen käynnistäneet... Lue lisää »