Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Älä putoa kelkasta

23.9.2018
Emmi

No justhan se kesä alkoi ja nyt on jo kohta lokakuu! Aika rientää ja syksy on pian vaihtunut talveksi. Mikäli tänä vuonna siis saadaan selkeä talvi pelkän pitkittyneen syksyn sijaan. Kaikilla tuntuu olevan kiirettä töissä ja arki... Lue lisää »

Kesän jälkeen kuntoon

15.9.2018
Emmi

Aurinko tehtaili tänä kesänä monesta asiakkaastamme salakavalasti blondeja, vaikkei vaalennusaineeseen olisi kajottu pitkällä tikullakaan. UV-säteily haalistaa hiusvärejä tehokkaasti ja sen vaikutukset olivat selvästi nähtävissä... Lue lisää »

Oikeasti yksilöllistä palvelua

9.9.2018
Emmi

Tämä viikko on ollut Helsingin liikkeessä kiireinen. Elämme sesonkiaikaa, joten listamme ovat olleet täynnä töitä. Tavallisen aherruksen lisäksi olemme kouluttautuneet ja myllänneet tuotehyllyjämme uuteen uskoon saadaksemme tilaa jollekin... Lue lisää »

Onko kampaaja myös terapeutti?

2.9.2018
Emmi

No ei tietenkään ole. Kampaaja on kampaaja, ellei hänellä sitten sattumoisin ole terapeutinkin tutkintoa takataskussaan. Vaikka kampaaja ja terapeutti ovat selvästi kaksi eri ammattia eri koulutuksilla, niin miksi moni siitä huolimatta vertaa... Lue lisää »

Syksy tulee - me olemme valmiit!

26.8.2018
Emmi

Vihdoinkin oli minun vuoroni päästä lomalle! Olen koko kesän ajan toivottanut muille hauskaa lomaa ja sen päätyttyä toivottanut heidät takaisin töihin, sitkeästi odottaen omaa lomaani. Olen lomaillut tämän vuoden aikana nyt yhteensä... Lue lisää »