Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Uutta taidetta Teoksessa!

9.12.2018
Emmi

Helsingin liikkeeseen on saapunut uutta taidetta! Haluamme tarjota asiakkaillemme pienimuotoisen taide-elämyksen ja siksi keräsimme kasaan kolmen taiteilijan ringin, joista jokaisen työt ovat esillä liikkeessämme aina kaksi kuukautta... Lue lisää »

Astetta viisaampi kampaaja

24.11.2018
Emmi

Taas oli aika haastaa itsensä mukavuusalueen ulkopuolelle. Kävin tiistaina värikoulutuksessa Wellan studiolla Helsingin Kampissa opettelemassa vapaankäden värjäystekniikoita. Ei siis mitään uusinta uutta, sillä näitähän on tehty jo jonkin... Lue lisää »

Työminä vs. minä

18.11.2018
Emmi

Elämä on silkkaa roolipeliä. Jokainen varmasti tiedostaa käyttäytyvänsä eri tavalla eri tilanteissa. Kotona löhöillään rennosti verkkareissa ja tukka sotkuisena. Nauretaan typerille vitseille ja tanssitaan vapautuneesti lempikappaleiden... Lue lisää »

Pidä itsestäsi huolta

11.11.2018
Emmi

Yksi tämän työn antoisimpia puolia ovat keskustelut, joita saan käydä asiakkaideni kanssa. Parhaimmillaan siinä syntyy oivalluksia puolin ja toisin, ja jos oikein hyvin käy, niin se saattaa olla pitkään kaivattu kipinä omien elämäntapojen... Lue lisää »

Teoksen pikkujoulut 2018

4.11.2018
Emmi

Tätä tekstiä kirjoittaa väsynyt, mutta onnellinen Helsingin liikevastaava. Vietimme eilen Teoksen pikkujouluja Helsingin liikkeessä yhdessä Jyväskylän tiimin kanssa. Ilta oli täynnä hyvää ruokaa, juomaa ja naurua. Olen äärimmäisen... Lue lisää »