Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Oletko tukiopetuksen tarpeessa?

21.4.2019
Emmi

Olen kuullut asiakkaiden voivottelevan omaa mämmikouraisuuttaan lukemattomia kertoja. Just ja just osataan tehdä perusponnari, mutta siihen se sitten jääkin. "En minä tätä koskaan mitenkään laita, kun en osaa. Pidän tätä aina samalla... Lue lisää »

Kampaaja pääsi kampaajalle

14.4.2019
Emmi

Lapsena minua ärsytti suuresti seuraava aikuisten suusta usein kuultu lausahdus: älä tee niin kuin minä teen, tee niin kuin minä sanon. Miten röyhkeää kaksinaismoralismia! Sinun on pakko käyttää pyöräilykypärää, vaikka en itse sitä... Lue lisää »

Aina on varaa parantaa

7.4.2019
Emmi

Helsingin liikkeessä pidettiin torstaina värikoulutus Wellan Pepen ja Tuijan johdolla. Käytännössä tämä tarkoitti rentoa tunnelmaa, naurunremakkaa, sekä uusia oivalluksia väritekniikoista. Tämä (ja moni muu) ala kehittyy jatkuvasti... Lue lisää »

Palautteen parhaat palat

31.3.2019
Emmi

Asiakaspalaute on kullanarvoista. Nykyään sen antaminen ja saaminen on hyvin helppoa sosiaalisen median kautta. Halusinkin toteuttaa tällä viikolla pienimuotoisen gallupin Teoksen Instagram-tileillä (@teoshelsinki ja... Lue lisää »

Tiimihengen ylläpitoa

24.3.2019
Emmi

Helsingin liikkeessä on perinteenä viettää joka vuosi Kevätjamboree-nimistä virkistysiltaa. Kokoonnumme porukalla juhlimaan talvikauden päättymistä, hyvin tehtyjä töitä ja ennen kaikkea tiimiämme. Eilen koitti jälleen päivä, jolloin... Lue lisää »