Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Oikeasti yksilöllistä palvelua

9.9.2018
Emmi

Tämä viikko on ollut Helsingin liikkeessä kiireinen. Elämme sesonkiaikaa, joten listamme ovat olleet täynnä töitä. Tavallisen aherruksen lisäksi olemme kouluttautuneet ja myllänneet tuotehyllyjämme uuteen uskoon saadaksemme tilaa jollekin... Lue lisää »

Onko kampaaja myös terapeutti?

2.9.2018
Emmi

No ei tietenkään ole. Kampaaja on kampaaja, ellei hänellä sitten sattumoisin ole terapeutinkin tutkintoa takataskussaan. Vaikka kampaaja ja terapeutti ovat selvästi kaksi eri ammattia eri koulutuksilla, niin miksi moni siitä huolimatta vertaa... Lue lisää »

Syksy tulee - me olemme valmiit!

26.8.2018
Emmi

Vihdoinkin oli minun vuoroni päästä lomalle! Olen koko kesän ajan toivottanut muille hauskaa lomaa ja sen päätyttyä toivottanut heidät takaisin töihin, sitkeästi odottaen omaa lomaani. Olen lomaillut tämän vuoden aikana nyt yhteensä... Lue lisää »

Kampaajan arkea

18.8.2018
Emmi

Kampaajan työ on kaukana perus yhdeksästä-viiteen toimistotyöstä. Tai näin ainakin oletan, sillä en ole päivääkään toimistossa työskennellyt. Työmme on yllättävän fyysistä ja asiakaspalvelu vie oman osuutensa päivän energiasta... Lue lisää »

Kun kampaaja sairastaa

11.8.2018
Emmi

Tämä viikko on ollut pitkä ja raskas. Ei siksi, että töitä olisi ollut liikaa. Töitä olisi kyllä ollut, mutta työkyvystä oli pulaa. Kesäflunssa iski vihdoin minuunkin ja pakotti sohvan pohjalle niiskuttamaan ihan liian pitkäksi aikaa... Lue lisää »