Jyväskylä

Helsinki

Blogi

Epävarman asiakkaan pelastus - suunnittelupalvelu!

10.6.2018
Emmi

Teoksen asiakaspalvelukonseptiin kuuluu olennaisesti jokaisen työn huolellinen suunnittelu. Asiakkaan toiveet ja mahdolliset pelot kuunnellaan tarkkaan ja otetaan huomioon kokonaisuudessa. Sanallisen kommunikaation lisäksi tekijämme ammentavat... Lue lisää »

Kesäjuhlia joka lähtöön!

3.6.2018
Emmi

Juhlasesonki on nyt todella polkaistu käyntiin eilisen myötä, kun ympäri maata juhlittiin koulujen päättymistä ja valmistujaisia. Ystäväni Kaisa täytti eilen 30 vuotta, jonka kunniaksi tein hänelle ja kahdelle muulle... Lue lisää »

Hiuspohjan hyvinvointi, osa 2

27.5.2018

Viime tekstissäni kerroin hiuspohjan ihon ongelmista. Telkkarissa pyörivien mainosten perusteella ihmisiä huolettaa hilse, mutta tähän liittyy hieman väärinkäsityksiä. Edellisessä jutussa kerroin yleisimmistä hilseen aiheuttajista ja... Lue lisää »

Hiuspohjan hyvinvointi, osa 1

20.5.2018
Emmi

Kun opiskelin parturi-kampaajaksi vuosina 2009-2011 Tampereen ammattikoulussa, yksi kolmesta opettajastani oli voimakkailla mielipiteillä varustettu eläkeikää lähestyvä rouva. Hän iskosti minun ja luokkatovereideni päihin, että... Lue lisää »

Kesän hehkua hiuksissa

13.5.2018
Emmi

Viime päivinä olemme saaneet nauttia todella upeasta ja kesäisestä säästä! Aurinkoisten päivien innoittamana tein teille koosteen kesän hiusväritrendeistä, joita olemme tehtailleet liikkeessämme tiuhaan tahtiin. Voin kertoa, että... Lue lisää »