Jyväskylä

Helsinki

Palautteen parhaat palat

31.3.2019
Emmi

Asiakaspalaute on kullanarvoista. Nykyään sen antaminen ja saaminen on hyvin helppoa sosiaalisen median kautta. Halusinkin toteuttaa tällä viikolla pienimuotoisen gallupin Teoksen Instagram-tileillä (@teoshelsinki ja @teosjkl), saadakseni kerättyä tärkeää tietoa asiakkaidemme mieltymyksistä. Tässä tulokset!

84%:lla vastanneista on luottokampaaja, tai -parturi. Tämä ei tullut yllätyksenä. Moni kokee samalla tekijällä käymisen helppona ja vaivattomana. Ei tarvitse joka kerta käydä läpi omia mieltymyksiä ja hiusten mahdollisia ongelmakohtia. Lisäksi parturi-kampaajan ja asiakkaan välille syntyy usein ainutlaatuinen suhde, jossa vallitsee keskinäinen luottamus. Tässä muutamia kommentteja vastauksista:
“Luottokampaaja tuntee tyylini ja osaa ehdottaa minulle, mitä voitaisiin tehdä, eikä toisinpäin.”
“Olen löytänyt timanttisen ammattilaisen, joka tekee joka kerta ihmeen.”
“Hän tietää aina mikä on minun hiuksille parasta ja tuntee minun maun parhaiten.”
“Hiukseni ovat haastavat monella tapaa, luottokampaaja tietää, mitä tekee ja itse voi vaan nauttia.”

Suurin osa vastanneista asioi liikkeissämme 4-8 viikon välein. Jotkut käyvät vain pari kertaa vuodessa. Osalla käyntivälin määrittelee budjetti, toisilla hiuksiin leikattu malli, tai erilaiset värjäykset. Mitä lyhyempi leikkaus, sitä useammin sitä pitää ylläpitää. Jos hiukset värjätään värillä, joka on kaukana omasta luonnonväristä, täytyy uusi värjäys tehdä melko usein haalistumisen ja tyvikasvun takia. Pitkät ja luonnontilassa hiukset antavat harvakseltaan kampaajalla käymisen anteeksi, varsinkin jos kotihoitotuotteet ovat kunnossa.

Mikä kampaamokäynnissä sitten on parasta? 53% vastanneista mainitsi hiustenpesun ja sen yhteydessä tehtävän päähieronnan. Olemmekin erityisen ylpeitä tekemistämme päähieronnoista! Teemme liikkeissämme paljon hiusten tehohoitokäsittelyjä, jotka auttavat hiuksia pysymään hyvässä kunnossa ja pidentävät värien kestoa. Hiusten lisäksi päähieronnasta hyötyvät myös keho ja mieli. Se virkistää ja elvyttää hiuspohjan verenkiertoa ja rentouttaa lihasjännityksiä. Hyvin tehty hieronta myös lievittää stressiä ja tuottaa mielihyvää. Ei ihme, että hieronta onkin yksi maailman vanhimmista hoitomenetelmistä. Koska hiusten hoitokäsittely ei ole kaikille tarpeen (toisin kuin hemmottelu), palveluistamme löytyy myös pidennetty päähieronta! Tässä vielä kommentteja parhaista hetkistä kampaamokäynnin yhteydessä:
“Se, kun uusi tukka on valmis.”
“Lopputulos ja ilmaiset kahvit.”
“Istahtaminen tuoliin ja irti pääsy arjen paineista.”
“Kampaajalle juttelu.”

Tuotesuosittelu on olennainen osa kampaamokäyntiä. Tämän alan ammattilaisilla on valtava määrä tietoa erilaisista hiustenhoito- ja muotoilutuotteista. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Oikein valitut tuotteet auttavat hiustenlaittoa kotioloissa huomattavasti. Tuotteita löytyy joka lähtöön ja se toisaalta helpottaa niiden ostamista, mutta myös vaikeuttaa itselleen sopivien putelien löytämistä. Kaunis etiketti, ihana tuoksu ja kallis hinta eivät automaattisesti takaa upeaa lopputulosta, sillä ainesosien täytyy olla juuri sinun hiuksillesi sopivia. Tuoteviidakossa suunnistaessa ovat ammattilaisen neuvot tarpeen ja asiakkaamme ovat selvästi samaa mieltä: 100% vastanneista haluaa saada kampaamokäyntinsä yhteydessä tuoteneuvontaa ja -suosittelua!

Entäpä miksi asiakkaamme käyvät nimenomaan Teoksessa? Parturi-kampaamoja on joka nurkalla, joten valinnan varaa varmasti löytyy. Annan vastausten puhua puolestaan:
“Ajelen vaikka toiselta puolelta Suomea, koska siellä on jopa kaksi luottokampaajaa.”
“Koska Emma <3”
“Siellä on maailman paras kampaaja!”
“Siksi kun Sale on siellä töissä!”
“Hanna B:n vuoksi.”
“Ammattitaitoisten kampaajien takia. Joka kerta voi luottaa, että lopputulos on mieluinen.”
“Koska Marita <3”
“Hyvä asiakaspalvelu, osaavat tekijät.”
“Heidi!”
“Nannan takia.”
“Olen käynyt jo vuosia. Hyvä palvelu!”
“Koska Maisa.”
“Koska siellä on luottokampaaja Jennika!”
“Paras palvelu, osaavat työntekijät, iloinen ja positiivinen ilmapiiri.”

Kiitos kaikille vastauksista ja ihanista kommenteista!

Nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.