Jyväskylä

Helsinki

Astetta viisaampi kampaaja

24.11.2018
Emmi

Taas oli aika haastaa itsensä mukavuusalueen ulkopuolelle. Kävin tiistaina värikoulutuksessa Wellan studiolla Helsingin Kampissa opettelemassa vapaankäden värjäystekniikoita. Ei siis mitään uusinta uutta, sillä näitähän on tehty jo jonkin aikaa. Balayage ei ole enää vain kampaajien ymmärtämä termi, se on esimerkiksi yksi suosituimpia hiusväreihin liittyviä hashtagejä Instagramissa. Joidenkin mielestä tämä trendi on jo nähty, mutta se ei kuitenkaan ole hyvä syy jättää moinen koulutus väliin, sillä tekniikat hioutuvat vuosien varrella aina vain paremmiksi. Ehkäpä olin siis kaukaa viisas ja odottelin tarkoituksella sitä, että kouluttajat pystyvät viemään tämän värjäystekniikan vielä hieman pidemmälle. Se kuulostaa hyvältä, joten sovitaan näin.

Kouluttajina hääräsivät Wellan omat Joni (@joni.wella) ja Johanna (@johanna.wella), sekä freelancer-kouluttaja Eva Forsman (@muah_evaforsman).

Demo-töiden ja teoria-osuuden jälkeen sain itse vetää hanskat käsiin tarttua värikippoihin ja -siveltimiin! Mallini Minna halusi päästä eroon vaaleasta kuparin sävystä ja kohti pehmeämpää lopputulosta. Tavoitteeksi asetettiin murrettu ja kupariin taittava lämmin, monivivahteinen ruskea.

Tyvelle levitettiin väri, joka tuo pohjaan tarpeeksi syvyyttä, kuitenkaan tummumatta liikaa. Pituuksiin levitettiin vuorotellen kahta eri värisekoitusta, jotta lopputulos ei olisi peruukkimaisen tasainen, vaan elävä ja moniulotteinen.

”Puikkomainen” osittelu helpotti pysymään kärryillä eri värimassojen vuorottelusta.

No siitähän tuli sitten ihan törkeän upea, vaikka itse sanonkin! 

Seuraavaa koulutusta ei onneksi tarvitse odottaa kovin pitkään – Wellan kouluttajat saapuvat liikkeeseemme heti joulukuun alussa antamaan meille läjäpäin vinkkejä tämän talven kuumimmista trendeistä. Pysykää siis kuulolla.

Nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.