Jyväskylä

Helsinki

Metallinhohtoa väreihin

27.1.2019
Emmi

Värihyllyihimme saapui tällä viikolla jotain todella säihkyvää: Illuminan Opal Essence -värit, jotka tuovat metallisen hohdon niin tummiin, kuin vaaleisiin hiuksiin. Illumina on Wellan värisarja, joka on tunnettu häikäisevästä kiillostaan ja luonnollisen kuultavista sävyistä. Tähän sarjaan tehty Opal Essence on upea täydennys valikoimaamme. Nämä sävyt välkkyvät sekä lämpimiä, että kylmiä vivahteita, riippuen valon tulokulmasta sen osuessa hiuksiin. Nuorin sisareni oli sattumoisin varannut minulle ajan tälle viikolle ja toivoi raikkaan vaaleaa lopputulosta hiuksiinsa, joten hän pääsi tietenkin koekaniiniksi testaamaan uusia värejä!

Lähtötilanteena aiemmin kupariseksi värjätyt hiukset, jotka on jo kertaalleen raidoitettu vaaleammaksi. Nyt hiuksiin haluttiin puhtaampaa vaalean sävyä. Tyvi sai jäädä luonnostaan tummemmaksi, joten ei muuta, kun latvan vaalennushommiin! Tällä kertaa toteutin vaalennuksen vapaankädentekniikalla.

Illuminan Opal Essence- sävyjä on viisi erilaista, joita yhdistelemällä keskenään tai muiden Illumina-sävyjen kanssa saadaan todella monipuolisia lopputuloksia. Sisareni hiukset sävytin vaalennuksen jälkeen seuraavilla sävyillä: Silver Mauve, Titanium Rose ja Platinum Lily.

Lopputulos oli häikäisevän kaunis ja valovoimaisen heleä vaalea! Metallinhohto näkyi selvästi ja se muuttui upeasti eri valoissa.

Kevyen kihartelun jälkeen hiusten sävystä saatiin vieläkin elävämpi.

Tässä vielä ennen ja jälkeen -kuvat vieretysten. On varmasti ilmiselvää, että olimme molemmat äärimmäisen tyytyväisiä lopputulokseen!

Opal Essence -värejä voidaan käyttää joko ns. perinteiseen tapaan siten, että ne levitetään kuiviin hiuksiin 15-30 minuutin vaikutusajalla, jolloin lopputulos on intensiivisempi. Vaihtoehtona on myös nopeampi Glossing-sävytys pesupaikalla esimerkiksi jo aikaisemman käynnin yhteydessä vaalennettuun hiukseen, jolloin lopputulos on heleämpi ja hinta on muun palvelun yhteydessä vain 25€. Eikös meistä jokainen ansaitse pientä hohtoa elämäänsä :)

Nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.