Jyväskylä

Helsinki

Teoksen kesäkuulumisia

30.6.2019
Emmi

Mihin se kesäkuu oikein katosi? Onneksi kesää on vielä jäljellä, joten keskitytään nyt täysillä tähän hetkeen. 

Heinäkuu hiljentää monet kaupungit, kun lomalaiset matkaavat mökeilleen, tai matkoille. Tästä syystä liikkeidemme aukioloajat ovat heinäkuussa hieman lyhyemmät: arkisin palvelemme klo 10-18 ja lauantaisin klo 9-14. Tästä huolimatta myös aamu- ja ilta-aikojakin on saatavilla, joten niiden perään kannattaa kysellä rohkeasti!

Heinä- ja elokuussa pääpaino markkinoinnissamme on kätevissä kesäajan pelastuksissamme:

Glossing-sävytys on mainio tapa raikastaa ja virkistää auringon haalistamaa väriä. Sävy on hiuksille hellävarainen, sillä sen joukkoon sekoitetaan hoitoainetta. Glossing sopii kaikille, sillä sen avulla saat viileän sävyn takaisin kellastuneisiin vaaleisiin hiuksiin, tai vaikkapa potkua punaisen sävyihin. Jos et halua sitoutua tyvikasvun jatkuvaan värjäämiseen, mutta haluat hieman parantelua luonnonsävyysi, tämä palvelu on juuri sinua varten!

Matkakokoiset tuotteet ovat reissaajan pelastus! Nappaa lempparituotteistasi minikoot mukaan helpottaaksesi pakkaamista.

Kesäkuumalla ei jaksa käyttää aikaa ja vaivaa meikkaamiseen. Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa arkea ja kehystää kasvojasi kauniisti. 

Kesän juhlakausi on täydessä vauhdissa! Muistathan, että meiltä saat myös meikkauspalvelut juhlaan kuin juhlaan.

Helsingin liike toivottaa elokuussa Noran takaisin töiden äärelle äitiysloman jälkeen! Noran ajanvaraus on nyt auki, ja hänelle voi varata aikoja puhelimitse ja nettiajanvarauksen kautta normaaliin tapaan. Noran tuoliin ovat tervetulleita niin vanhat, kuin uudetkin asiakkaat! Voit lukea lisää Norasta ja muusta henkilöstöstämme täältä (Helsinki) ja täältä (Jyväskylä).

Tekijöidemme kesälomat saattavat aiheuttaa hieman ruuhkaa listoihin, joten oman ajan varaamisen kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Vaikka elämmekin nyt keskikesää, kannattaa jo varautua syksyn ruuhkiin varsinkin, jos sinulle sopii vain ilta-ajat.

Blogi jää nyt hetkeksi tauolle, sillä omat opiskeluni (johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto) työn ohella vievät melko paljon aikaa. Pysy siis kuulolla somessa, jotta tärkeimmät uutisemme eivät menisi sinulta ohi :)

Ihanaa kesää, nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.