Jyväskylä

Helsinki

Teoksen pikkujoulut 2018

4.11.2018
Emmi

Tätä tekstiä kirjoittaa väsynyt, mutta onnellinen Helsingin liikevastaava. Vietimme eilen Teoksen pikkujouluja Helsingin liikkeessä yhdessä Jyväskylän tiimin kanssa. Ilta oli täynnä hyvää ruokaa, juomaa ja naurua. Olen äärimmäisen kiitollinen tästä porukasta, jonka kanssa saan tehdä töitä. Mielettömän upeita persoonia, taitavia ammattilaisia ja mitä mahtavinta seuraa! Ei ihme, että Teoksella menee kovaa :)

Vietimme vuosi sitten Teoksen ensimmäisiä pikkujouluja ja polkaisimme käyntiin oman perinteemme. Juhlimme vuorotellen Jyväskylässä ja Helsingissä, jotta vastuu juhlien järjestämisestä jakautuisi tasaisesti ja jottei pelkästään toisen tiimin tarvitsisi aina reissata. Tänä vuonna kokoonnuimme siis pääkaupungin ytimessä sijaitsevaan liikkeeseemme viittä vaille valmiin keskustakirjasto Oodin naapuriin.

Pitopalvelu Ateriax Catering toi meille herkullisen lajitelman ruokia, mm. falafelia, dim sumia ja sabichia. Kuohuviini virtasi ja musiikki soi. Ohjelmaan kuului puheita, musavisaa, pantomiimia sekä Teoksen perinteinen palkintogaala. Kannattaa käydä katsomassa tunnelmia illasta liikkeidemme Instastorysta, vielä kun voitte! Tässä vielä parhaita paloja Teoksen upeasta porukasta:

Tästä on hyvä jatkaa. Nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.