Jyväskylä

Helsinki

Teoksessa on haku päällä

13.1.2019
Emmi

Hei, me rekrytään! Taas!

Henkilöstömme on säilynyt Helsingin liikkeessä pitkään samana. Viimeisen vuoden aikana olemme kuitenkin kohdanneet muutoksen tuulia tiellämme ja siitä syystä olemme jo muutamaankin otteeseen käynnistäneet rekrytointiprosessin. Moni kanta-asiakkaamme tietää, että viime vuonna Nora ja Ellen jäivät äitiyslomalle jo pidempään kotona lastensa kanssa olleen Hannen lisäksi. Kahden jäsenen lähtö aiheutti riveissämme sen verran suuren vajauksen, että lisävahvistukselle oli suuri tarve. Syksyn aikana tiimiimme liittyi Sini, jolla oli sylikaupalla intoa palata alan hommiin oman äitiysvapaansa jälkeen. Hänen lisäkseen palkkasimme vielä äitiyslomasijaiseksi Tiinan, jonka pesti talossamme päättyy helmikuun lopussa. Vaasasta hiljattain Helsinkiin muuttanut Jennika liittyi joukkoomme tammikuun alussa osa-aikaisena yrittäjänä. Vihdoin meillä on taas vapaita aikoja tarjolla lyhyelläkin varoitusajalla!

Hieman ennen vuodenvaihdetta saimme kuitenkin uutisia, jotka muuttivat kuvioita jälleen. Kuten jo aikaisemmassa blogitekstissäni mainitsin, sekä Marleen että Hanne saivat opiskelupaikat ja näin ollen jättävät kampaajan työt joko kokonaan, tai ainakin vähemmälle. Hanne siirtyy äitiyslomaltaan suoraan koulun penkille ja Marleen jatkaa toistaiseksi opiskelun ohella keikkatyöläisenä ja kesälomatuuraajana. Molemmat heistä ovat olleet arvokas osa tiimiämme, joten heidän lähtönsä kirpaisee meistä jokaista. Opiskelu on kuitenkin kummallekin upea tilaisuus kehittää osaamistaan ja uraansa, joten kannustamme heitä kohtaamaan uudet haasteet innolla ja uteliaisuudella!

On siis jälleen aika etsiä tiimiimme uusia osaajia. Haemme henkilöä, jolle on jo kertynyt alan kokemusta. Asiakaspalvelun pitää hoitua sujuvasti suomenkielellä ja mielellään myös englanniksi. Ruotsinkielestä saa ehdottomasti lisäpisteitä! Innostus alaa ja uuden opettelua kohtaan pitää palaa isolla liekillä, eikä asiakaspalvelun laadusta saa tinkiä. Tarjoamme työympäristön, jossa kannustetaan yksilöllisyyteen ja itsensä ammatilliseen kehittämiseen. Uusien jäsenien liittyminen porukkaan on aina jännittävää ja innostavaa, joten odotamme innolla tämän rekryn tuomia mahdollisuuksia!

Hakemukset osoitteeseen emmi.rantanen@kampaamoteos.fi :)

Nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.