Jyväskylä

Helsinki

Etkö löytänyt aikaa?

24.5.2019
Emmi

Elämme kampaamoalan sesonkiaikaa. Kevät on vaihtunut (tai ainakin se on vaihtumassa) kesäksi ja tämä tietää valmistujaisjuhlia, lomia, häitä, festareita, tapahtumia ja kaikkea muuta ihanaa! Tästä syystä listamme ovatkin nyt enemmän tai vähemmän täynnä, eikä lyhyellä varoitusajalla välttämättä löydy vapaita aikoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kannattaisi täysin lannistua! Tässä muutama vinkki, jos aikoja ei tunnu löytyvän.

1. Soita liikkeeseen. Teoksessa työskentelee sekä työntekijöitä, että yrittäjiä. Molemmat pystyvät joustamaan jonkin verran työajoissaan varsinkin sesonkiaikoina. Nettiajanvarauksessa näkyvät vain tyhjillään olevat ajat työajoiksi merkittyjen tuntien osalta, joten ainoastaan soittamalla pystyt tiedustelemaan tekijöiden mahdollisuuksista joustaa ja venyttää päiviään. Aina kannattaa kysyä, siinä et häviä mitään!

2. Pyydä päästä peruutuslistalle. Esimerkiksi flunssien jyllätessä aikoja saattaa vapautua yllättävän paljon lyhyellä varoitusajalla. Jos olet peruutuslistalla, sinuun otetaan yhteyttä ja vapautunutta aikaa tarjotaan sinulle. Voit pyytää pääsyä jonkun tietyn tekijän listalle, tai sitten yleisesti koko liikkeen peruutuslistalle, jolloin mahdollisuutesi ovat huomattavasti paremmat. 

3. Varaa aikasi ajoissa. Tämä ei lohduta, jos sinulla on tarve päästä hiustenlaittoon justnytheti, mutta entäpä loppukesän juhlat? Selaa kalenteriasi eteenpäin ja varmista pääsysi lempikampaajasi tuoliin ennen seuraavia tärkeitä tapahtumia. Voit myös varata seuraavan aikasi yhteyteen lyhyen opastushetken, jossa kampaajasi antaa sinulle vinkkejä kotikampausten tekoon. Tällä tavoin et ole aivan peukalo keskellä kämmentä, jos vapaata aikaa kampauksentekoon ei äkkiseltään löydykään.

4. Priorisoi. Pitkää aikaa värjäykselle ja leikkaukselle ei välttämättä löydy, mutta entäpä pelkälle leikkaukselle? Mieti, mikä olisi tärkeintä saada kuntoon ja kysy lyhyempien aikojen saatavuutta. Loput voi sitten tehdä hieman myöhemmin. Esimerkiksi joskus pitkän kaavan mukaisen värikäsittelyn voi korvata ensiapuna toimivalla Glossing-, tai Shading -lisäpalveluilla. Se on huomattavasti nopeampi urakka ja hoituu kätevästi leikkauksen yhteydessä.

5. Pyydä suositteluja. Jos ajan saaminen meille näyttää yksinkertaisesti mahdottomalta, pyydä meiltä suosituksia muista kampaamoista. Suosittelemme mielellämme jonkin toisen hyvän liikkeen palveluja pelastaaksemme asiakkaamme pulasta. Tarkoitus ei suinkaan ole häätää asiakkaita pois luotamme. Tärkeintä on, että asiakkaamme saa hiuksensa kuntoon. Uskomme vakaasti tämän olevan osa laadukasta asiakaspalvelua, joka ei käännytä asiakkaita pois oveltamme, vaan vahvistaa luottamusta meihin entisestään.

Nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.