Jyväskylä

Helsinki

Tiimihengen ylläpitoa

24.3.2019
Emmi

Helsingin liikkeessä on perinteenä viettää joka vuosi Kevätjamboree-nimistä virkistysiltaa. Kokoonnumme porukalla juhlimaan talvikauden päättymistä, hyvin tehtyjä töitä ja ennen kaikkea tiimiämme. Eilen koitti jälleen päivä, jolloin oli aika avata skumpat ja nauttia toistemme seurasta. Käytimme siinä samalla tilaisuuden hyväksi ja aloitimme henkilökuntamme esittelykuvien uudistusprojektin. Laitan muutamat kuvat tämän tekstin loppuun teillekin nähtäväksi.


Työporukkamme on tiivis ja yhteyttä pidetään työajan ulkopuolellakin. Takahuoneessa vaihdetaan tarpeen tullen sujuvasti naurunremakasta itkuun ja toisinpäin. Hädän hetkellä jokainen on valmis auttamaan, eikä kenenkään tarvitse teeskennellä olevansa jotakin muuta, kuin inhimillinen kerä erinäisiä tunteita, epävarmuuksia, vahvuuksia, rohkeutta, ja pelkoa. Olemme kaikki rehellisesti omia yksilöitämme. Tällainen työyhteisö on mieletön voimavara ajoittain hyvinkin kuormittavassa työssä. 


Haluamme panostaa Teoksessa työhyvinvoinnin ylläpitämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. huolellista rekryprosessia, jäsenten tasapuolista kohtelua, kehityksen tukemista yksilö- ja tiimitasolla, sekä tietenkin juhlia! Tiimihengen ylläpito vaatii jokaiselta jäseneltä yhtä paljon. Pelkkä johtoportaan halu parantaa viihtyvyyttä työpaikalla ei riitä, vaan asian eteen pitää nähdä vaivaa myös ns. ruohonjuuritasolla. Kaikkien kanssa yksinkertaisesti täytyy tulla toimeen, eikä jokaista ajatustaan voi möläyttää sen kummemmin ajattelematta ääneen. Neuvoja pitää osata antaa, mutta myös ottaa vastaan. Mielestäni perusempatialla pääsee jo pitkälle niin työpaikalla, kuin elämässä ylipäätään.


Olemme ylpeitä saadessamme työskennellä Teoksessa ja uskon, että se näkyy myös asiakkaillemme!
 

Ellen (äitiyslomalla)

Kati

Jennika

Sini

Emmi

Maisa

Leppoisaa maaliskuun loppua, nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.