Jyväskylä

Helsinki

Oletko tukiopetuksen tarpeessa?

21.4.2019
Emmi

Olen kuullut asiakkaiden voivottelevan omaa mämmikouraisuuttaan lukemattomia kertoja. Just ja just osataan tehdä perusponnari, mutta siihen se sitten jääkin. "En minä tätä koskaan mitenkään laita, kun en osaa. Pidän tätä aina samalla tavalla, kun mikään muu ei kuitenkaan onnistu." Ihmiset lannistavat itsensä niin perinpohjaisesti, etteivät he edes yritä opetella uutta epäonnistumisen lamaannuttavassa pelossa. Jotkut uskaltautuvat katselemaan varovaisen toiveikkaina erilaisia Youtube-videoita, joissa joku kauneustubettaja väkertää omiin hiuksiinsa käden käänteessä kaiken maailman kiharat ja nutturat. Sitten samaa yritetään omissa kylppäreissä ja lopputulos onkin jotain aivan muuta, kuin piti. Kampauksen sijaan tukka onkin takussa, pinnejä sojottaa sieltä täältä, hartiat ovat jumissa, muutamissa sormissa on lieviä palovammoja muotoiluraudasta ja päätä särkee hampaiden kiristelyn seurauksena. Viimeistään tässä vaiheessa tullaan siihen lopputulokseen, että juuri minä en vaan kykene oppimaan näistä jutuista yhtikäs mitään. Masentavaa, eikö?

Synkistelyt sikseen. Jokainen voi oppia tekemään simppeleitä ja vähän vaativampiakin kampauksia hiuksiinsa kotioloissa. Ihan oikeasti. Kampausten tekoon vaaditaan lihastyötä ja sorminäppäryyttä. On totta, että toisilta se sujuu hieman luontevammin, mutta se ei tarkoita sitä, että muut eivät koskaan pystyisi samaan. Jos sinulla on hommaan vaadittavat raajat niin sinun on myös mahdollista oppia. Se saattaa viedä aikaa ja vaatia treeniä, mutta se on täysin mahdollista. Älä siis uskottele itsellesi olevasi maailmanluokan mämmikoura, joka ei voisi koskaan oppia ranskanletin tekoa. Itsesi mollaamisen sijaan voisit keskittää energiasi harjoitteluun ja lopulta myös saavuttaisit tavoitteesi.

Ei kuitenkaan kannata hypätä kylmiltään pää edellä syvään päähän allasta. Opettele perustat ensin: kannattaako hiukset föönata pesun jälkeen tietyllä tavalla, jotta kampaus olisi helpompi tehdä? Minkälaisia tuotteita pitäisi käyttää? Pitäisikö käyttää muotoilurautaa? Ai eikö tupeeraus olekaan 80-luvun muinaisjäänne?

Paras tapa päästä alkuun on harjoitella perustekniikoita ammattilaisen avustuksella. Sen sijaan, että katselisit ohjevideoita, saatkin kädestä pitäen opastusta ja kannustusta, sekä tukea haastavampiin tilanteisiin. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Meillä Teoksessa tämä on täyttä todellisuutta! Haluamme auttaa asiakkaitamme pärjäämään hiustensa kanssa, jotta he voisivat käyttää aikansa paremminkin, kuin tuntitolkulla kylppärissä harjojen ja rautojen keskellä kiroiluun. 

Helsingin liikkeessä järjestetään kampauskoulutus asiakkaillemme tiistaina 21.5. klo 17-19, jossa käydään läpi hiusten kihartamisen perusteet, sekä muutamia helppoja lettikampauksia. Asiakkaamme pääsevät itse omilla käsillään harjoittelemaan tekniikoita, jolloin oppiminen on tehokkaampaa. Tämä on erinomainen tilaisuus napata ystävä mukaan ja viettää hauska ilta yhdessä hiuksia väkerrellen! Tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja, joista muutama on jo varattu. Nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuteen ja antaa itselleen mahdollisuus oppia! Sitovat ilmoittautumiset tehdään puhelimitse liikkeen numeroon 044 762 8363 viimeistään 17.5. Koulutuksen hinta on 50€/hlö ja se sisältää koulutuksen lisäksi lahjapussukan, jossa on avaintuotteita ja tarvikkeita kampausten tekoon. Kouluttajina toimivat Jennika ja Sini.

Usko tai älä, sinussakin on potentiaalia muuhunkin, kuin arkiponnariin :)

Mukavaa pääsiäisen jatkoa ja nähdään Teoksessa!

-Emmi

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Ei kommentteja.