Varaa aikaa itsellesi!

Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi helposti netissä. Katso vapaat ajat ja tule uudistumaan!

Varaa aika Helsinkiin Varaa aika Jyväskylään Varaa aika Lahteen

Parturi-kampaamo Teos Helsinki

Luomme asiakkaillemme joka päivä taide­teoksia. Taidokkaat ja monipuoliset hiusalan ammattilaisemme tekevät niin hiustenpesut, -leikkuut ja -muotoilut, hiusten värjäykset, kampaukset, rakennekäsittelyt kuin permanenttikäsittelytkin vuosien kokemuksella.

 

Meitä kaikkia teoslaisia yhdistää positiivinen palveluasenne ja halu syventää ja laajentaa ammattitaitoamme. Uudistuminen on tärkeää alalla, siksipä kouluttaudumme jatkuvasti ja pidämme itsemme trendien tasalla. Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingin Ruoholahdenkadulla. Tervetuloa!
Katso yhteystiedot täältä ja tutustu hinnastoomme.

Tekijät Teoksen takana

Parturi-kampaamo Teoksen Elina

Elina

Elinan eläväinen ja värikäs persoona jää taatusti mieleen. Hänen kanssaan asiakkaat jakavat sekä ilot että surut, ja kaiken siltä väliltä!

Elina on työssään avoin, helposti lähestyttävä ja rohkea. Hän ei pelkää haasteita ja uskaltaa luottaa intuitioonsa. Elina rakastaa värjäyksiä ja vaalennuksia, ja onkin niissä supertaitava.

 

 

Ellen

Ellen

Sassoon-koulutuksen saanut Ellen on kivenkova ammattilainen, jonka asiakaspalvelutaidot ovat vertaansa vailla. Hän on huolehtivainen ja aina yhtä iloinen. Sassoon-tausta näkyy Ellenin työssä edelleen, ja hän pitääkin erityisesti graafisista leikkauslinjoista. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja Ellenin asiakkaat poistuvat liikkeestämme aina yhtä tyytyväisinä!

Ellen betjänar även på Svenska. Ellen provides service also in English.

Julianna

Julianna

Luonteeltaan iloinen ja positiivinen Julianna saa kenet tahansa rentoutumaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi. Juliannan tyyli on rauhallinen ja hän onkin erityisen hyvä kuuntelemaan ja keskittymään asiakkaan toiveisiin. Juliannan penkissä valmistuu paljon vaalennuksia ja raidoituksia, jotka ovatkin hänen lempitöitään. Hän on tarkka ja tunnollinen työssään, ja tekee huolellista jälkeä niin leikkauksissa kuin värjäyksissäkin. Tällä nuorella kampaajalla riittää uusia ideoita ja halua oppia uutta!

Irina

Irina

Irina on ollut hiusalalla jo vuodesta 2008, ja hän tekee asiakaspalvelua täydellä sydämellä. Hän tietää, että tällä alalla ei koskaan ole valmis, joten hän huolehtii ammattitaitonsa ylläpitämisestä kouluttautumalla ahkerasti muiden Teoslaisten tapaan. Irina on joustava, iloinen ja rauhallinen kaikkien kaveri, jonka taiteilijansielu yhdistyy saumattomasti tarkkaan työnjälkeen. Irinan lempitöitä ovat vaalennukset, kampaukset ja isot muutostyöt. Hänen käsissään viuhuvat myös meikkisiveltimet!

 

Irina provides service also in English.

Sofia

Sofia

Tämän iloisen ja rauhallisen kampaajan penkissä asiakas tuntee todellakin olonsa mukavaksi! Sofia nauttii asiakaspalvelusta ja haluaa tarjota asiakkaalle ihanan ja rentouttavan hetken arjen keskellä. Sofian erityisvahvuudet ovat raidoituksissa ja luonnollisen näköisissä väreissä. Hänen näppärät kädet loihtivat myös ihania kampauksia erilaisiin juhliin.

 Parturi-kampaamo Teoksen Jennika

Jennika

Jennika tekee työnsä tarkasti ja huolellisesti. Hänen mielestä asiakkaiden hiukset ansaitsevat vain parasta, eikä silloin sovi hosua ja kiirehtiä. Jennika hallitsee erityisen hyvin vaalennusprojektit ja muut värityöt, mutta myös kampausten ja meikkien teko on lähellä hänen sydäntään. Hän on helposti lähestyttävä ja hän viihtyy asiakaspalvelutyössä erinomaisesti. Jennika haluaa ottaa jokaisen yksilölliset tarpeet hiusten suhteen huomioon joka kerta.


Jennika betjänar även på Svenska. Jennika provides service also in English.

 Parturi-kampaamo Teoksen Nora

Nora

Noran tunnollinen ja rauhallinen luonne heijastuvat hänen työhönsä harkitsevaisuutena ja tarkkuutena. Hänellä on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hän haluaakin korostaa jokaisen asiakkaan yksilöllisyyttä. Noran pitkän työkokemuksen takaama varmuus luo asiakkaille rennon ja luottavaisen olon. Hänen tuolissaan viihtyvät vuodesta toiseen niin pitkä- kuin lyhythiuksisetkin asiakkaat.


Nora betjänar även på Svenska. Nora provides service also in English.

Tinja

Tinja

Tinjan rento ja välitön fiilis tarttuu ja hänen seurassaan viihtyvät kaikki. Tinja tykkää tehdä kaikenlaisia värjäyksiä, hillityistä ruskeista ja vaaleista villeihin ja räikeisiin shokkiväreihin. Hän on aina valmis oppimaan uutta ja ottaa jokaisen  haasteen vastaan rohkealla asenteella. Tinjan käsittelyssä  kannattaa ehdottomasti kokeilla pidennettyä päähierontaa! Tinja toimii myös Helsingin liikkeen liikevastaavana.

Tinja provides service also in English.

Tinja

Kati

Iloinen ja herttainen Kati haluaa toteuttaa jokaisen asiakkaan hiushaaveet, ja onnistuukin siinä pitkän kokemuksensa ansiosta. Kati inspiroituu merestä ja tykkää tehdä paljon rentoja beach&surf -tyyppisiä hiuksia. Erityisesti suuret vaalennustyöt saa hänet innostumaan. Katin lähellä pötköttelee usein hänen rauhallinen koiransa Max, joka ilahduttaa niin asiakkaiden kun kampaajiemme päivää.