Jyväskylä

Helsinki

Töölönlahdenkatu 3, 00100 Helsinki

Soita (Helsinki): 044 762 8363
tai varaa netissä!

Helsinki

Parturi-kampaamo Teos Helsinki

Luomme asiakkaillemme joka päivä taide­teoksia

Taidokkaat ja monipuoliset hiusalan ammattilaisemme tekevät niin hiustenpesut, -leikkuut ja -muotoilut, hiusten värjäykset, kampaukset, rakennekäsittelyt kuin permanenttikäsittelyt vuosien kokemuksella. Meitä kaikkia Teoslaisia yhdistää positiivinen palveluasenne ja halu syventää ja laajentaa ammattitaitoa. Uudistuminen on tärkeää alalla, siksipä kouluttaudumme jatkuvasti ja pidämme itsemme trendien tasalla. Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingin Töölönlahdenkadulla. Tervetuloa! – katso tarkemmat yhteystiedot »

Katso hinnastomme »

Tekijät Teoksen takana

Elina

Elina

Jyväskylästä kotoisin oleva Elina on erityisen taitava vaaleiden värien kanssa. Hän on työssään avoin, helposti lähestyttävä ja rohkea. Elina ei pelkää haasteita ja uskaltaakin luottaa intuitioonsa. Hän on työskennellyt alalla jo 10 vuotta ja pitkä kokemus näkyykin lopputuloksissa. Elinan eläväinen ja värikäs persoona jää taatusti mieleen. Hänen kanssaan asiakkaat voivat jakaa sekä ilot, että surut ja kaiken siltä väliltä!

Elina provides service also in English.

Ellen

Ellen (äitiyslomalla)

Sassoon –koulutuksen saanut Ellen on kivenkova ammattilainen, jonka asiakaspalvelutaidot ovat vailla vertaa. Hän on huolehtivainen ja aina yhtä iloinen, ja hänen tuolissaan asiakkaat tuntevat olonsa kuninkaallisiksi. Sassoon –tausta näkyy Ellenin työssä edelleen ja hän pitääkin erityisesti graafisista leikkauslinjoista. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja hänen intonsa ammattiaan kohtaan vahvistuu vuosi vuodelta enemmän. Ellenin asiakkaat poistuvat liikkeestämme aina yhtä tyytyväisinä!

Ellen betjänar även på Svenska.

Ellen provides service also in English.

Emmi

Emmi

Liikevastaavana toimiva Emmi hyödyntää työssään päivittäin sopeutumiskykyään ja kompromissihakuisuuttaan. Hän rakastaa helppohoitoisia hiustyylejä, jotka eivät arkiaamuina vaadi aikaa, mutta joista saa juhlapäivinä näyttävän osan kokonaisuutta. Emmi haluaa varmistaa, että huonot hiuspäivät jäävät minimiin. Hänen kanssaan voi huoletta höpöttää niitä näitä, parantaa maailmaa tai vain olla hiljaa ja nauttia omasta ajasta. Voit lukea Emmin kirjoittamaa blogia nettisivuillamme.

Emmi provides service also in English.

Milla

Milla

Milla liittyi tiimiimme vuoden 2018 alussa. Hänellä on pitkä kokemus niin hiusten, kuin meikkienkin parissa työskentelystä. Milla on myös toiminut kouluttajana, joten hänellä ei peukalo ole keskellä kämmentä. Hän tekee kaikkea permanenteista ja pidennyksistä lähtien, eikä pelkää haasteita. Milla on erityisen taitava kampausten ja meikkien tekemisessä, ja hän onkin suosittu morsianten keskuudessa!

Milla betjänar även på Svenska.

Milla provides service in English as well.

Kati

Kati

Kati on joukon herttainen ilopilleri, jonka hyväntahtoinen ja ulospäinsuuntautunut luonne sopii asiakaspalvelualalle kuin nakutettu. Hän pitää erityisesti kampausten ja meikkien tekemisestä, ja loihtiikin jokaiselle sopivan tyylin käden käänteessä. Välillä Katin perässä kulkee liikkeessämme hänen tottelevainen koiransa Max, jonka nappisilmät eivät jätä kylmäksi ketään. Kati hallitsee monia erilaisia hiustenpidennystekniikoita ja onkin saanut liikkeessämme ansaitusti pidennysekspertti –tittelin.

Kati provides service also in English.

Maisa

Maisa

Maisan järjestelmällisyys ja tarkkuus työssään kumpuavat pitkästä työkokemuksesta. Hän on kampaajana itsevarma sekä varmaotteinen, ja pitää erityisesti hemmotteluhoitojen tekemisestä. Maisan pettämätön tyylisilmä ja ”jalat maassa” –asenne varmistavat, että asiakkaat saavat itselleen täydellisesti sopivan hiustyylin. Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan ja pitää huolta siitä, että asiakkaat tuntevat olevansa hyvissä käsissä.

Maisa provides service also in English.

Marleen

Marleen

Marleen on visuaalisesti lahjakas kampaaja. Hänellä on hyvä värisilmä ja käsissä pysyvät värisutien, kampojen ja saksien lisäksi myös permanenttirullat. Hänellä on vahva näkemys ja pettämätön kyky korostaa asiakkaan yksilöllistä persoonaa. Marleenilla on sammumaton tiedonjano ja valtava into oppia uutta, eikä hän kavahda suuriakaan muutosprojekteja. Hänen asiakkaansa kehuvat monesti Marleenin hierontaotteita, joten hänen käsissään rentoudut takuulla!

Marleen provides service also in English.

Nora

Nora (äitiyslomalla)

Noran tunnollinen ja rauhallinen luonne heijastuvat hänen työhönsä harkitsevaisuutena ja tarkkuutena. Hänellä on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hän haluaakin korostaa jokaisen asiakkaan yksilöllisyyttä. Noran pitkän työkokemuksen takaama varmuus luo asiakkaille rennon ja luottavaisen olon. Hänen tuolissaan viihtyvät vuodesta toiseen niin pitkä-, kuin lyhythiuksisetkin asiakkaat.

Nora betjänar även på Svenska.

Nora provides service also in English.

Hanne, Nora ja Ellen ovat tällä hetkellä äitiyslomalla. Heidän asiakkaansa ovat lämpimästi tervetulleita liikkeemme muille tekijöille!