Varaa aikaa itsellesi!

Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi helposti netissä. Katso vapaat ajat ja tule uudistumaan!

Varaa aika Helsinkiin Varaa aika Jyväskylään Varaa aika Lahteen

Parturi-kampaamo Teos Helsinki

Luomme asiakkaillemme joka päivä taide­teoksia. Taidokkaat ja monipuoliset hiusalan ammattilaisemme tekevät niin hiustenpesut, -leikkuut ja -muotoilut, hiusten värjäykset, kampaukset, rakennekäsittelyt kuin permanenttikäsittelytkin vuosien kokemuksella.


Meitä kaikkia teoslaisia yhdistää positiivinen palveluasenne ja halu syventää ja laajentaa ammattitaitoamme. Uudistuminen on tärkeää alalla, siksipä kouluttaudumme jatkuvasti ja pidämme itsemme trendien tasalla. Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingin Töölönlahdenkadulla. Tervetuloa!
Katso yhteystiedot täältä ja tutustu hinnastoomme.

Tekijät Teoksen takana

Parturi-kampaamo Teoksen Elina

Elina

Jyväskylästä kotoisin oleva Elina on erityisen taitava vaaleiden värien kanssa. Hän on työssään avoin, helposti lähestyttävä ja rohkea. Elina ei pelkää haasteita ja uskaltaa luottaa intuitioonsa. Hän on työskennellyt alalla jo 10 vuotta ja pitkä kokemus näkyykin lopputuloksissa. 


Elinan eläväinen ja värikäs persoona jää taatusti mieleen. Hänen kanssaan asiakkaat voivat jakaa sekä ilot että surut ja kaiken siltä väliltä!

Ellen 

Sassoon-koulutuksen saanut Ellen on kivenkova ammattilainen, jonka asiakaspalvelutaidot ovat vertaansa vailla. Hän on huolehtivainen ja aina yhtä iloinen – hänen tuolissaan asiakkaat tuntevat olonsa kuninkaallisiksi. Sassoon-tausta näkyy Ellenin työssä edelleen, ja hän pitääkin erityisesti graafisista leikkauslinjoista. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja hänen intonsa ammattia kohtaan vahvistuu vuosi vuodelta enemmän. Ellenin asiakkaat poistuvat liikkeestämme aina yhtä tyytyväisinä!

Ellen betjänar även på Svenska. Ellen provides service also in English.

Parturi-kampaamo Teoksen Emmi

Emmi

Liikevastaavana toimiva Emmi hyödyntää työssään päivittäin sopeutumiskykyään ja kompromissihakuisuuttaan. Hän rakastaa helppohoitoisia hiustyylejä, jotka eivät arkiaamuina vaadi aikaa, mutta joista saa juhlapäivinä näyttävän osan kokonaisuutta. Emmi haluaa varmistaa, että huonot hiuspäivät jäävät minimiin. Hänen kanssaan voi huoletta höpöttää niitä näitä, parantaa maailmaa tai vain olla hiljaa ja nauttia omasta ajasta.

Emmi provides service also in English.

Parturi-kampaamo Teoksen Milla

Milla

Milla liittyi tiimiimme vuoden 2018 alussa. Hänellä on pitkä kokemus niin hiusten kuin meikkienkin parissa työskentelystä. Milla on myös toiminut kouluttajana, joten hänellä ei ole peukalo keskellä kämmentä. Hän tekee kaikkea permanenteista ja pidennyksistä lähtien, eikä pelkää haasteita. Milla on erityisen taitava kampausten ja meikkien tekemisessä ja hän onkin suosittu morsianten keskuudessa!

Milla betjänar även på Svenska. Milla provides service also in English.

Parturi-kampaamo Teoksen Kati

Kati

Kati on joukon herttainen ilopilleri, jonka hyväntahtoinen ja ulospäin suuntautunut luonne sopii asiakaspalvelualalle kuin nakutettu. Hän pitää erityisesti kampausten ja meikkien tekemisestä ja loihtiikin jokaiselle sopivan tyylin käden käänteessä. Välillä Katin perässä kulkee liikkeessämme hänen tottelevainen koiransa Max, jonka nappisilmät eivät jätä ketään kylmäksi. Kati hallitsee monia erilaisia hiustenpidennystekniikoita ja onkin saanut ansaitusti liikkeemme pidennyseksperttitittelin.


Kati provides service also in English.

Parturi-kampaamo Teoksen Marleen

Marleen

Marleen on visuaalisesti lahjakas kampaaja. Hänellä on hyvä värisilmä ja käsissä pysyvät värisutien, kampojen ja saksien lisäksi myös permanenttirullat. Hänellä on vahva näkemys ja pettämätön kyky korostaa asiakkaan yksilöllistä persoonaa. Marleenilla on sammumaton tiedonjano ja valtava into oppia uutta, eikä hän kavahda suuriakaan muutosprojekteja. Marleenin asiakkaat kehuvat monesti hänen hierontaotteitaan, joten hänen käsissään rentoudut takuulla! Tällä hetkellä Marleen opiskelee ja tekee liikkeessämme töitä keikkaluontoisesti.

Marleen provides service also in English.

 Parturi-kampaamo Teoksen Jennika

Jennika

Vaasasta Helsinkiin muuttanut Jennika aloitti Teoksessa tammikuussa 2019 ja hän on paikkansa hyvin ansainnut. Hän tekee työnsä tarkasti ja huolellisesti. Jennikan mielestä asiakkaiden hiukset ansaitsevat vain parasta, eikä silloin sovi hosua ja kiirehtiä. Hän haluaa jatkuvasti oppia uutta ja kehittää taitojaan vielä pidemmälle. Jennika hallitsee erityisen hyvin vaalennusprojektit ja muut värityöt, mutta myös kampausten teko on lähellä hänen sydäntään. Hän on helposti lähestyttävä ja hän viihtyy asiakaspalvelutyössä erinomaisesti. Jennika haluaa ottaa jokaisen yksilölliset tarpeet hiusten suhteen huomioon joka kerta.


Jennika betjänar även på Svenska. Jennika provides service also in English.

 Parturi-kampaamo Teoksen Nora

Nora

Noran tunnollinen ja rauhallinen luonne heijastuvat hänen työhönsä harkitsevaisuutena ja tarkkuutena. Hänellä on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hän haluaakin korostaa jokaisen asiakkaan yksilöllisyyttä. Noran pitkän työkokemuksen takaama varmuus luo asiakkaille rennon ja luottavaisen olon. Hänen tuolissaan viihtyvät vuodesta toiseen niin pitkä- kuin lyhythiuksisetkin asiakkaat.


Nora betjänar även på Svenska. Nora provides service also in English.

 Parturi-kampaamo Teoksen Sini

Sini (äitiyslomalla)

Sini aloitti liikkeessämme vuoden 2018 syyskuussa, mutta hän ei ole suinkaan mikään noviisi alalla. Sini on ehtinyt työskennellä kampaajana jo seitsemän vuoden ajan ja hänellä on huima kymmenen vuoden kokemus meikkaajan työstä. Hän tekeekin mielellään kokonaisuuksia, joissa pääsee toteuttamaan sekä juhlakampauksen että -meikin. Siniltä sujuvat monet erilaiset työt permanenteista suurempiin väriremontteihin ja hän tekee myös pidennyksiä sinetti-, teippi- ja mago-tekniikoilla. Sinillä on hyvä värisilmä ja hän rakastaakin suuria ja näyttäviä värimuutoksia, joissa ei arastella vahvoja kontrasteja.


Sini provides service also in English.

Tinja

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Tinja aloitti liikkeessämme kesäkuussa 2019. Heti ensimmäisinä päivinä hän vakuutti meidät ja asiakkaamme taidoillaan. Hän tykkää tehdä kaikenlaisia värjäyksiä, hillityistä ruskeista ja vaaleista villeihin ja räikeisiin shokkiväreihin. Tinja on aina valmis oppimaan uutta ja ottaa jokaisen haasteen vastaan rohkealla asenteella. Tinjan rento ja välitön fiilis tarttuu, ja hänen seurassaan viihtyvät kaikki. Tinjan käsittelyssä kannattaa ehdottomasti kokeilla pidennettyä päähierontaa! Hänen äitinsä on ammatiltaan hieroja ja olemme huomanneet, ettei omena ole pudonnut kauaksi puusta.


Tinja provides service also in English.

Sini on tällä hetkellä äitiyslomalla. Hänen asiakkaansa ovat lämpimästi tervetulleita liikkeemme muille tekijöille!