Jyväskylä

Helsinki

Töölönlahdenkatu 3, 00100 Helsinki

Soita (Helsinki): 044 762 8363
tai varaa netissä!

Helsinki

Parturi-kampaamo Teos Helsinki

Luomme asiakkaillemme joka päivä taide­teoksia

Taidokkaat ja monipuoliset hiusalan ammattilaisemme tekevät niin hiustenpesut, -leikkuut ja -muotoilut, hiusten värjäykset, kampaukset, rakennekäsittelyt kuin permanenttikäsittelyt vuosien kokemuksella. Meitä kaikkia Teoslaisia yhdistää positiivinen palveluasenne ja halu syventää ja laajentaa ammattitaitoa. Uudistuminen on tärkeää alalla, siksipä kouluttaudumme jatkuvasti ja pidämme itsemme trendien tasalla. Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingin Töölönlahdenkadulla. Tervetuloa! – katso tarkemmat yhteystiedot »

Katso hinnastomme »

Tekijät Teoksen takana

Elina

Elina

Jyväskylästä kotoisin oleva Elina on erityisen taitava vaaleiden värien kanssa. Hän on työssään avoin, helposti lähestyttävä ja rohkea. Elina ei pelkää haasteita ja uskaltaakin luottaa intuitioonsa. Hän on työskennellyt alalla jo 10 vuotta ja pitkä kokemus näkyykin lopputuloksissa. Elinan eläväinen ja värikäs persoona jää taatusti mieleen. Hänen kanssaan asiakkaat voivat jakaa sekä ilot, että surut ja kaiken siltä väliltä!

Elina provides service also in English.

Ellen

Ellen (äitiyslomalla, palaa töihin lokakuussa 2019)

Sassoon –koulutuksen saanut Ellen on kivenkova ammattilainen, jonka asiakaspalvelutaidot ovat vailla vertaa. Hän on huolehtivainen ja aina yhtä iloinen, ja hänen tuolissaan asiakkaat tuntevat olonsa kuninkaallisiksi. Sassoon –tausta näkyy Ellenin työssä edelleen ja hän pitääkin erityisesti graafisista leikkauslinjoista. Hänellä on pitkä kokemus alalta ja hänen intonsa ammattiaan kohtaan vahvistuu vuosi vuodelta enemmän. Ellenin asiakkaat poistuvat liikkeestämme aina yhtä tyytyväisinä!

Ellen betjänar även på Svenska.

Ellen provides service also in English.

Emmi

Emmi

Liikevastaavana toimiva Emmi hyödyntää työssään päivittäin sopeutumiskykyään ja kompromissihakuisuuttaan. Hän rakastaa helppohoitoisia hiustyylejä, jotka eivät arkiaamuina vaadi aikaa, mutta joista saa juhlapäivinä näyttävän osan kokonaisuutta. Emmi haluaa varmistaa, että huonot hiuspäivät jäävät minimiin. Hänen kanssaan voi huoletta höpöttää niitä näitä, parantaa maailmaa tai vain olla hiljaa ja nauttia omasta ajasta. Voit lukea Emmin kirjoittamaa blogia nettisivuillamme.

Emmi provides service also in English.

Milla

Milla

Milla liittyi tiimiimme vuoden 2018 alussa. Hänellä on pitkä kokemus niin hiusten, kuin meikkienkin parissa työskentelystä. Milla on myös toiminut kouluttajana, joten hänellä ei peukalo ole keskellä kämmentä. Hän tekee kaikkea permanenteista ja pidennyksistä lähtien, eikä pelkää haasteita. Milla on erityisen taitava kampausten ja meikkien tekemisessä, ja hän onkin suosittu morsianten keskuudessa!

Milla betjänar även på Svenska.

Milla provides service in English as well.

Kati

Kati

Kati on joukon herttainen ilopilleri, jonka hyväntahtoinen ja ulospäinsuuntautunut luonne sopii asiakaspalvelualalle kuin nakutettu. Hän pitää erityisesti kampausten ja meikkien tekemisestä, ja loihtiikin jokaiselle sopivan tyylin käden käänteessä. Välillä Katin perässä kulkee liikkeessämme hänen tottelevainen koiransa Max, jonka nappisilmät eivät jätä kylmäksi ketään. Kati hallitsee monia erilaisia hiustenpidennystekniikoita ja onkin saanut liikkeessämme ansaitusti pidennysekspertti –tittelin.

Kati provides service also in English.

Maisa

Maisa

Maisan järjestelmällisyys ja tarkkuus työssään kumpuavat pitkästä työkokemuksesta. Hän on kampaajana itsevarma sekä varmaotteinen, ja pitää erityisesti hemmotteluhoitojen tekemisestä. Maisan pettämätön tyylisilmä ja ”jalat maassa” –asenne varmistavat, että asiakkaat saavat itselleen täydellisesti sopivan hiustyylin. Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan ja pitää huolta siitä, että asiakkaat tuntevat olevansa hyvissä käsissä.

Maisa provides service also in English.

Marleen

Marleen

Marleen on visuaalisesti lahjakas kampaaja. Hänellä on hyvä värisilmä ja käsissä pysyvät värisutien, kampojen ja saksien lisäksi myös permanenttirullat. Hänellä on vahva näkemys ja pettämätön kyky korostaa asiakkaan yksilöllistä persoonaa. Marleenilla on sammumaton tiedonjano ja valtava into oppia uutta, eikä hän kavahda suuriakaan muutosprojekteja. Hänen asiakkaansa kehuvat monesti Marleenin hierontaotteita, joten hänen käsissään rentoudut takuulla! Tällä hetkellä Marleen opiskelee ja tekee liikkeessämme töitä keikkaluontoisesti.

Marleen provides service also in English.

Nora

Nora

Noran tunnollinen ja rauhallinen luonne heijastuvat hänen työhönsä harkitsevaisuutena ja tarkkuutena. Hänellä on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hän haluaakin korostaa jokaisen asiakkaan yksilöllisyyttä. Noran pitkän työkokemuksen takaama varmuus luo asiakkaille rennon ja luottavaisen olon. Hänen tuolissaan viihtyvät vuodesta toiseen niin pitkä-, kuin lyhythiuksisetkin asiakkaat.

Nora betjänar även på Svenska.

Nora provides service also in English.

Sini

Sini

Sini aloitti liikkeessämme vuoden 2018 syyskuussa, mutta hän ei suinkaan ole noviisi alalla. Sini on ehtinyt työskennellä kampaajana jo seitsemän vuoden ajan ja hänellä on huima kymmenen vuoden kokemus meikkaajan työstä. Hän tekeekin mielellään kokonaisuuksia, joissa pääsee toteuttamaan sekä juhlakampauksen, että –meikin. Siniltä sujuvat monet erilaiset työt permanenteista suurempiin väriremontteihin ja hän tekee myös pidennyksiä sinetti-, teippi- ja magotekniikoilla. Sinillä on hyvä värisilmä ja hän rakastaakin suuria ja näyttäviä värimuutoksia, joissa ei arastella vahvoja kontrasteja.

Sini provides service also in English.

Jennika

Jennika

Vaasasta Helsinkiin muuttanut Jennika aloitti Teoksessa tammikuussa 2019 ja hän on paikkansa hyvin ansainnut. Hän tekee työnsä tarkasti ja huolellisesti. Jennikan mielestä asiakkaiden hiukset ansaitsevat vain parasta, eikä silloin sovi hosua ja kiirehtiä. Hän haluaa jatkuvasti oppia uutta ja kehittää taitojaan vielä pidemmälle. Jennika hallitsee erityisen hyvin vaalennusprojektit ja muut värityöt, mutta myös kampausten teko on lähellä hänen sydäntään. Hän on helposti lähestyttävä ja hän viihtyy asiakaspalvelutyössä erinomaisesti. Jennika haluaa ottaa jokaisen yksilölliset tarpeet hiusten suhteen huomioon joka kerta.

Jennika betjänar även på Svenska.

Jennika provides service also in English.

Ellen on tällä hetkellä äitiyslomalla ja palaa töihin lokakuussa 2019. Hänen asiakkaansa ovat lämpimästi tervetulleita liikkeemme muille tekijöille!