Varaa aikaa itsellesi!

Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi helposti netissä. Katso vapaat ajat ja tule uudistumaan!

Varaa aika Helsinkiin Varaa aika Jyväskylään Varaa aika Lahteen

Parturi-kampaamo Teos Jyväskylä

Luomme asiakkaidemme näköisiä taide­teoksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erinomaisen palvelumme ja osaamisemme ydin.


Tarjoamme ystävällistä ja korkealaatuista parturi-kampaamopalvelua aivan Jyväskylän sydämessä. Varaa aika hiustenvärjäykseen, hiustenleikkuuseen, hiusmuotoiluun tai permanenttiin. Koko perheen parturi-kampaamossamme lapset ja aikuiset, niin naiset kuin miehetkin, saavat mieleisensä hiustyylin. Tervetuloa kampaajalle tai parturille Väinönkadulle! Tutustu myös hinnastoomme.

Tekijät Teoksen takana

Emma

Emman räiskyvää ja hauskaa persoonaa ei voi olla huomaamatta. Hän osaa tuoda asiakkaan parhaat puolet esiin ja hahmottaa hyvin kokonaisuuksia ottaen huomioon asiakkaan ihon sävyt ja esimerkiksi silmälasit. Emman kanssa on helppoa tulla toimeen ja puhua elämän iloista sekä suruista. Hän ei kavahda haasteita ja kertoo mielipiteensä rehellisesti. Tämän itsevarman parturi-kampaajan käsissä viihtyvät kaikki!

Hanna B.

Jyväskylässä liikevastaavana jo pitkään toiminut Hanna on ansainnut rautaisen ammattilaisen tittelin kerta toisensa jälkeen. Hänen tarkaksi hioutunut saksityöskentelynsä ei petä koskaan ja leikkausten lisäksi häneltä sujuvat myös värjäykset, permanentit sekä kampaukset. Hannan vahva tekninen osaaminen näkyy kaikessa, mitä hän tekee, ja hänen ystävällinen persoonansa toivottaa aina jokaisen asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi!

Laura

Jos etsit rentouttavaa päähierontaa, kannattaa istua Lauran tuoliin! Tämä teknisesti lahjakas parturi-kampaaja arvostaa työssään siisteyttä ja huolellisuutta. Häneltä sujuvat niin leikkaukset, kuin värjäyksetkin, eikä häneltä lopu ideat kesken. Laura osaa kertoa työvaiheistaan niin, että asiakas tietää koko ajan, missä mennään ja miksi. Hänellä on hyvä värisilmä ja hän hallitsee niin luonnolliset, kuin räikeämmätkin kokonaisuudet.

Nanna

Tämän kuplivan ja puheliaan parturi-kampaajan käsissä on aina yhtä iloinen tunnelma! Nanna osaa lukea asiakkaitaan hyvin ja kokeekin sen olevan ensiarvoisen tärkeää asiakaspalvelussa, jonka laadusta hän ei tingi koskaan. Hänen erikoisuuksiinsa kuuluvat mm. huolella tehdyt lettikampaukset sekä tarkkuutta ja hyvää värisilmää vaativat trendikkäät balayage- ja vaalennusvärjäykset.

Sale

Pitkään alalla ollut Sale ei jätä ketään kylmäksi. Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan, mutta siitä huolimatta hänen maanläheistä persoonaansa on helppo lähestyä. Sale hallitsee eri pidennystekniikat ja hoitaa pitkät kutrit kuntoon käden käänteessä. Hän on tarkka sekä tunnollinen kaikessa, mitä tekee. Sale on monen asiakkaan luottotyyppi, kun on tarvetta taitavasti tehdylle kampaukselle, joka kestää menossa mukana.

Hanna P.  (Opintovapaalla)

Hannan tuolissa asiakas tuntee olonsa aina mukavaksi. Häneltä luonnistuvat niin parturi- kuin kampaamotyötkin, ja pesupaikalla hänen asiakkaansa rentoutuvat taatusti. Permanentit eivät Hannaa pelota ja hän toteuttaakin kiharakäsittelyt aina yhtä tarkasti. Hannan näppärät kädet loihtivat myös upeita kampauksia aina yhtä varmoilla otteilla kruunaten asiakkaiden juhlatyylin.

Hanna on tällä hetkellä äitiyslomalla, Hannan asiakkaat ovat tervetulleita palveltavaksi muille kampaajillemme.

Hanna L.

Hanna ei vähästä säikähdä ja hänen tyyni olemuksensa herättää asiakkaissa ansaittua luottamusta. Hän ei palvele yhtäkään asiakasta puolivillaisesti, vaan antaa itsestään aina täydet 100 %. Hanna uskoo, että asiakkaan toiveiden ja haasteiden kartoittaminen on onnistuneen asiakaspalvelun ydin. Hänen tunnollisuutensa ja ammattitaitonsa saa asiakkaat palaamaan hänen tuoliinsa aina yhtä mielellään.

Heidi

Tunnollisesti töitä tekevä Heidi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, eikä tyydy kuin täydelliseen lopputulokseen. Heidi tekee myös meikkejä ja toteuttaakin mielellään meikin sekä kampauksen muodostamia kokonaisuuksia. Hän ottaa jokaisen asiakkaan vastaan aidosti omana itsenään ja saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Heidi on tiedonjanoinen persoona, joka ottaa haasteet vastaan mahdollisuutena oppia uutta!

Marita

Marita on erityisen taitava hiusten leikkaamisessa ja hänen vahvuuksiaan ovatkin parturileikkaukset, joissa tarvitaan pikkutarkkaa osaamista. Hänen rauhallinen olemuksensa luo asiakkaille turvallisen ja luottavaisen olon. Maritan käsissä pysyvät saksien lisäksi myös värisudit ja hän pitääkin värien kanssa leikittelystä eikä pelästy villeistäkään ideoista. Häneltä löytyy runsaasti rohkeutta uusien juttujen kokeiluun!

Erika

Erika on innostunut ja taitava kampaaja, joka on valmistumisensa jälkeen ehtinyt tehdä jo monipuolisesti alan töitä. Kokemusta on kertynyt muutamassa vuodessa paljon – ja sen myös huomaa! Häneltä löytyy intoa ja ideoita jokaiseen makuun. Asiakkaiden kanssa Erika kuuntelee toiveet tarkkaavaisesti ja lähtee toteuttamaan niitä varmoin ottein. Erikan taidot eivät rajoitu pelkästään hiusalan töihin, vaan hän tekee myös meikkejä!

Jaana 

Jaana on iloinen, luova ja taiteellinen parturi-kampaaja, jonka ammattimaisessa otteessa tunnet olosi varmaksi. Hän on aina valmis uusiin kokeiluihin ja osaa ehdottaa juuri sinulle sopivia muutoksia tyyliin - joko pieniä tai suuria. Jaanan leikkaukset ja värjäykset ovat huolellisesti harkittuja ja täydellisesti toteutettuja. Asiakkaan tyytyväisyys on Jaanalle kunnia-asia!