Varaa aikaa itsellesi!

Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi helposti netissä. Katso vapaat ajat ja tule uudistumaan!

Varaa aika Helsinkiin Varaa aika Jyväskylään Varaa aika Lahteen

Parturi-kampaamo Teos Jyväskylä

Luomme asiakkaidemme näköisiä taide­teoksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erinomaisen palvelumme ja osaamisemme ydin.


Tarjoamme ystävällistä ja korkealaatuista parturi-kampaamopalvelua aivan Jyväskylän sydämessä. Varaa aika hiustenvärjäykseen, hiustenleikkuuseen, hiusmuotoiluun tai permanenttiin. Koko perheen parturi-kampaamossamme lapset ja aikuiset, niin naiset kuin miehetkin, saavat mieleisensä hiustyylin. Tervetuloa kampaajalle tai parturille Väinönkadulle! Tutustu myös hinnastoomme.

Tekijät Teoksen takana

Emma

Emman räiskyvää ja hauskaa persoonaa ei voi olla huomaamatta. Hän osaa tuoda asiakkaan parhaat puolet esiin ja hahmottaa hyvin kokonaisuuksia ottaen huomioon asiakkaan ihon sävyt ja esimerkiksi silmälasit. Emman kanssa on helppoa tulla toimeen ja puhua elämän iloista sekä suruista. Hän ei kavahda haasteita ja kertoo mielipiteensä rehellisesti. Tämän itsevarman parturi-kampaajan käsissä viihtyvät kaikki!

Hanna B.

Jyväskylässä liikevastaavana jo pitkään toiminut Hanna on ansainnut rautaisen ammattilaisen tittelin kerta toisensa jälkeen. Hänen tarkaksi hioutunut saksityöskentelynsä ei petä koskaan ja leikkausten lisäksi häneltä sujuvat myös värjäykset, permanentit sekä kampaukset. Hannan vahva tekninen osaaminen näkyy kaikessa, mitä hän tekee, ja hänen ystävällinen persoonansa toivottaa aina jokaisen asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi!

Laura

Jos etsit rentouttavaa päähierontaa, kannattaa istua Lauran tuoliin! Tämä teknisesti lahjakas parturi-kampaaja arvostaa työssään siisteyttä ja huolellisuutta. Häneltä sujuvat niin leikkaukset, kuin värjäyksetkin, eikä häneltä lopu ideat kesken. Laura osaa kertoa työvaiheistaan niin, että asiakas tietää koko ajan, missä mennään ja miksi. Hänellä on hyvä värisilmä ja hän hallitsee niin luonnolliset, kuin räikeämmätkin kokonaisuudet.

Nanna

Tämän kuplivan ja puheliaan parturi-kampaajan käsissä on aina yhtä iloinen tunnelma! Nanna osaa lukea asiakkaitaan hyvin ja kokeekin sen olevan ensiarvoisen tärkeää asiakaspalvelussa, jonka laadusta hän ei tingi koskaan. Hänen erikoisuuksiinsa kuuluvat mm. huolella tehdyt lettikampaukset sekä tarkkuutta ja hyvää värisilmää vaativat trendikkäät balayage- ja vaalennusvärjäykset.

Marita

Marita on erityisen taitava hiusten leikkaamisessa ja hänen vahvuuksiaan ovatkin parturileikkaukset, joissa tarvitaan pikkutarkkaa osaamista. Hänen rauhallinen olemuksensa luo asiakkaille turvallisen ja luottavaisen olon. Maritan käsissä pysyvät saksien lisäksi myös värisudit ja hän pitääkin värien kanssa leikittelystä eikä pelästy villeistäkään ideoista. Häneltä löytyy runsaasti rohkeutta uusien juttujen kokeiluun!

Hanna U. 

Hanna ei vähästä säikähdä ja hänen tyyni olemuksensa herättää asiakkaissa ansaittua luottamusta. Hän ei palvele yhtäkään asiakasta puolivillaisesti, vaan antaa itsestään aina täydet 100 %. Hanna uskoo, että asiakkaan toiveiden ja haasteiden kartoittaminen on onnistuneen asiakaspalvelun ydin. Hänen tunnollisuutensa ja ammattitaitonsa saa asiakkaat palaamaan hänen tuoliinsa aina yhtä mielellään.

Heidi

Tunnollisesti töitä tekevä Heidi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, eikä tyydy kuin täydelliseen lopputulokseen. Heidi tekee myös meikkejä ja toteuttaakin mielellään meikin sekä kampauksen muodostamia kokonaisuuksia. Hän ottaa jokaisen asiakkaan vastaan aidosti omana itsenään ja saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Heidi on tiedonjanoinen persoona, joka ottaa haasteet vastaan mahdollisuutena oppia uutta!

Erika

Erika on innostunut ja taitava kampaaja, jolta löytyy intoa ja ideoita jokaiseen makuun. Asiakkaiden kanssa Erika kuuntelee toiveet tarkkaavaisesti ja lähtee toteuttamaan niitä varmoin ottein. Erika on taivava monessakin asiassa mutta parhaimmillaan hän kokee olevansa, kun saa loihtia upeita kampauksia! Erikan taidot eivät rajoitu pelkästään hiuksiin, vaan hän tekee myös meikkejä.

Tiia

Tiia on taiteellinen, luova ja tarkka työskentelijä, jolta hoituvat niin hiustenleikkaukset, värjäykset kuin permanentitkin. Tiia seuraa aktiivisesti uusia trendejä ja arvostaa jatkuvaa oppimista työssään. Hänen mielestään parasta parturi-kampaajan työssä on kauniiden hiusten lisäksi asiakkaiden kanssa oleminen. Tiian kanssa viihtyvätkin kaikenikäiset asiakkaat ja hänellä on kokemusta myös erityislasten kohtaamisesta. Tervetuloa Tiian penkkiin!

Maria

Marian varma kädenjälki näkyy niin upeissa vaalennus- ja väritöissä, kuin kampauksissakin. Hänen suosikkeihin kuuluu luonnollisen sävyiset vaaleat pienellä jujulla.
Näissä pikkutarkoissa toteutuksissa Marian luontainen huolellisuus ja tarkkuus pääsevät oikeuksiinsa. Marialle on erityisen tärkeää pitää asiakkaan hiukset hyvässä kunnossa, joten luvassa on paljon hemmottelua erilaisilla tehohoidoilla. Tervetuloa Marian palveltavaksi!