Varaa aikaa itsellesi!

Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi helposti netissä. Katso vapaat ajat ja tule uudistumaan!

Varaa aika Helsinkiin Varaa aika Jyväskylään Varaa aika Lahteen

Parturi-kampaamo Teos Lahti

Luomme asiakkaillemme heidän näköisiään taideteoksia. Parturi-kampaamo Teos Lahden toimipisteessä Sinua palvelevat hiusalan ammattilaiset, jotka tekevät erilaiset toteutukset vuosien näkemyksellään. Meiltä saat huolelliset hiustenpesut, -leikkuut ja -muotoilut edullisesti. Olemme erikoistuneet myös erilaisiin hiusten värjäyksiin, rakennekäsittelyihin, permanentteihin ja tietenkin kampauksien tekoon.

Meiltä saat aina ystävällistä palvelua. Tervetuloa kampaajalle tai parturiin Lahteen. Tutustu myös hinnastoomme.

Tekijät Teoksen takana

Mervi

Asiakaspalvelu- ja tiimityötä rakastava Mervi toimii Lahden Teoksen liikevastaavana. Hänen positiivinen asenteensa näkyy sekä asiakaspalvelussa, että tiimin kanssa työskennellessä. Pitkän työkokemuksen ja itäsuomalaisten juurien omaavana Mervin penkkiin on helppo istahtaa aitona omana itsenään. Klassisia linjoja rakastavana tulee hänen monipuolisuutensa esiin siinä vaiheessa, kun hiuksiin halutaan rouheutta ja rokkia, unohtamatta kiharien hiusten muotoiluja. Mervin penkkiin olet sydämellisesti tervetullut.

Mia

Mia palvelee asiakkaat itäsuomalaisella iloisuudella ja reippaudella. Höpötyksen lomassa niin leikkaukset, värjäykset kuin kampauksetkin hoituvat erittäin tarkalla kädenjäljellä. Laadusta ei tingitä. Mia kuuntelee ja kunnioittaa asiakkaan toiveita, mutta jos kaipaat pientä tai suurta muutosta, niin ideoita löytyy kyllä!


Mian asiakkaana on jokaisella kiva olla!

Isa

 

Kaksostyttöjen leijona-emo Isa on eläinrakas ja lenkkeilee vapaalla Doris-koiransa kanssa. Isan lämmin persoonallisuus näkyy myös hänen työskentelyssään. Erityisesti hän nauttii kampaajan työstä tehdessään hiusten hoitoja, ja hänestä on ihana hemmotella asiakkaita. Kampausten tekeminen on myös lähellä Isan sydäntä. Isa tykkää klassisista tyyleistä ja värjäyksissä balayage on häntä kiehtovaa. 

Isa provides service also in English. Isa betjänar även på Svenska (lite).

Ada

Ada

Orimattilasta kotoisin olevan Adan iloinen ja hymyilevä persoona ihastuttaa jokaista, joka hänen penkkiinsä istuu. Tämä nuori kampaaja on täynnä intoa ja ideoita. Adan vahvuuksia ovat erilaiset värjäykset ja pitkien hiusten raidoitustyöt. Varmaotteisen Adan käsissä tulee luottavainen ja rentoutunut olo!