Varaa aikaa itsellesi!

Parturi-kampaamo Teos palvelee Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi helposti netissä. Katso vapaat ajat ja tule uudistumaan!

Varaa aika Helsinkiin Varaa aika Jyväskylään Varaa aika Lahteen

Parturi­palvelut

Teos on luottoparturisi Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Hyvä parturi ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Jos malli ei jostain syystä sovi sinulle, tai hiukset eivät taivu haluttuun muotoon, ehdotamme tilalle vastaavaa. Hyvä parturi ymmärtää kuulemansa, mutta lisää oman asiantuntevan panoksensa hienovaraisella tavalla. Ja silloinkin, kun asiakas antaa vapaat kädet uudistumiselle, luomme persoonasi mukaista hiustyyliä. 

 

Hiusten hoidossa ja muotoilussa on tärkeää oikeanlaiset tuotteet. Tähän tarpeeseen parhaiten vastaa meidän oma, täysin kotimainen hiustuotesarja ART. Sarjan ovat kehittäneet omat kampaajamme ja sen vuoksi tuotteet ovat todella laadukkaita ja miellyttäviä käyttää. ART -tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja sarjalla on Avainlippu -merkki. Sarjaan kuuluu seuraavat tuotteet: kosteuttava shampoo, kosteuttava hoitoaine, hiuskiinne, kuivashampoo, sokerisuihke, muotovaahto ja hiusvaha. 

 

Parturi Teoksen näppärän ajanvarauksen (Helsinki, Jyväskylä tai Lahti) avulla varaat sinulle parhaimman hetken. 

 

Meiltä saat kerrasta hyvää hiustenleikkuuta – sellaista, että tulet mielelläsi seuraavallakin kerralla!

 

Meiltä parturi­palvelut seuraavasti:

  • leikkaukset

  • värjäykset

  • permanentit

  • hiusten ja hiuspohjan hoidot

  • parran muotoilu koneella

Tervetuloa!

Osaava parturimme muotoilee tyylisi ja piirteidesi mukaisen hiustyylin. Ammattitaitoisten Teos-partureiden kädet yltävät Helsingistä Jyväskylään ja Lahteen